20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Горе в родині Слави Камінської: "Дякую, що прийшов попрощатися"
Горе в родині Слави Камінської: "Дякую, що прийшов попрощатися"

Горе в родині Слави Камінської: "Дякую, що прийшов попрощатися"

Відома українська співачка, колишня учасниця зіркового дуету «НеАнгелы» Слава Камінська втратила батька.

Сумною звісткою співачка поділилася в мережі Інстаграм 7 травня. Слава Камінська опублікувала архівні фото з татом, на яких вона ще маленька. Артистка дуже засмучена. Також Камінська відзначила, що покійний тато прийшов до неї уві сні. Вона переконана, що зробив це, аби попрощатися.

«Тату .... ти мені сьогодні снився ... Спасибі, що прийшов попрощатися 😭❤️❤️❤️ Я так боялася, що цей день колись настане 😭 ти назавжди залишишся в моїй пам'яті, в моїх дітях 😭 Тато ..... . 🙏🏼»,  - написала співачка в мережі.

Батько співачки – Віталій Кузнєцов – був моряком дальнього плавання. Слава Камінська не хоче вірити, що батька більше немає. Вона переконана, що тато назавжди залишиться з рідними, буде жити в її дітях: Леоні та Лаурі.

Славі Камінській не пощастило проводити багато часу з батьком. Через професію його не бувало вдома по 9 місяців. Однак любити від цього Слава його менше не стала. Крім цього, батько завжди підтримував її захоплення музикою, мрію про кар’єру на сцені.

Стрічка новин України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Viber

Батьки Слави розлучилися. Після того співачка довго не спілкувалася з батьком. Усе змінилося, коли в Камінської з’явилися діти.

Співчуття співачці

У мережі на сторінці Слави Камінської українці висловлюють співчуття з приводу смерті батька. Її підтримала близька подруга, колега по дуету Вікторія Смеюха. «Мои искренние соболезнования. 🙏 Это большая потеря😔 Помни, ты не одна.❤️», - написала вона Славі (коментар подаємо без змін).

Співчуття висловили також Леся Нікітюк, Раміна Есхакзай, Володимир Остапчук, Ельвіра Гасанова, Микола Удянський та інші.

Всі новини України та світу, новини суспільства в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Притула розповів подробиці про весілля Нікітюк.

Також портал MY.UA писав, що Ані Лорак продовжує епатувати шанувальників відвертими вбраннями.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом