20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Порошенко показав, як виглядав хлопчаком: копія батьків
Порошенко показав, як виглядав хлопчаком: копія батьків

Порошенко показав, як виглядав хлопчаком: копія батьків

Колишній президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко поділився архівним сімейним фото, на якому він зовсім юний хлопчик.

З нагоди Дня матері, який у багатьох країнах відзначають у другу неділю травня (й в Україні теж) політик Петро Порошенко написав теплі слова про свою маму в мережі Фейсбук. Мати Петра Порошенка вже померла, але своїм постом він підкреслює, що пам’ять про неї все одно живе і допомагає на життєвому шляху.

«Бог сам всюди не міг бути, і тому сотворив матерів», — писала Ольга Кобилянська. І це є щира правда. Моя мама пішла у Вічність уже досить давно, але тепло її люблячого серця і зараз зігріває і допомагає мені на життєвому шляху», - розпочав Порошенко свій пост.

Петро Порошенко дякує Богу за свою маму, а також вклоняється всім матерям. Лідер «Європейської солідарності» нагадує, що ми живемо в непростий час, а наші матері роблять так багато, щоб всі жили в злагоді.

«Дякую Богу за свою маму і вклоняюся до землі усім українським мамам, які у такий непростий для України час невпинно моляться за здоров’я, злагоду та мир для кожного з нас. Хай Господь благословить вас і ваші родини!», - написав Петро Порошенко.

Архівне фото

На архівному фото, яке політик прикріпив до посту, він разом зі своїми батьками: Олексієм Івановичем та Євгенією Сергіївною. Маленькому Порошенкові на світлині років шість. Він усміхнений сидить між батьків.

Стрічка новин України та світу в нашому Viber

Пост Порошенка став дуже популярним. Буквально за 10 хвилин він зібрав три тисячі реакцій та більше пів сотні коментарів.

«Які молоді та гарні!», «Схожий на маму», «Дуже схожий на батька», «Петре Олексійовичу, у вас прекрасні батьки», «Дякую Вам за вітання. Я точно знаю, що десь на небесах , Ваша мама пишаєтся своїм сином і оберігає Вас», - пишуть у коментарях українці (коментарі поодаємо без змін із збереженням орфографії та пунктуації).

Всі новини України та світу, новини політики в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Порошенко оприлюднив декларацію.

Також портал MY.UA писав, як Порошенко вшанував жертв Другої світової війни. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом