Ані Лорак забрала назад слова про домагання Костянтина Меладзе, щоб врятувати кар'єру
Ані Лорак забрала назад слова про домагання Костянтина Меладзе, щоб врятувати кар'єру

Ані Лорак забрала назад слова про домагання Костянтина Меладзе, щоб врятувати кар'єру

Ані Лорак публічнпро заявила, що вона з глибокою повагою і любов'ю в серці ставитися до відомого композитора Костянтина Меладзе, якого не так давно звинуватила в домаганнях під час інтерв'ю на телеканалі Росія1.

Про це співачка написала у своєму мікро-блозі в Instagram.


Чекаємо Вас в месенджерах Telegram і Viber!

Лорак поскаржилася своїм читачам, що її слова були неправильно зрозумілі, і все сказане нею під час інтерв'ю перекручено.

Судячи з усього, співачка засмучена результатами своїх висловлювань і тепер співчуває "великому композитору Костянтину Меладзе", якого піддала публічному цькуванню.

Жінка бажає, щоб ця тема була закрита і висловлює своє визнання і любов Меладзе.

"Добро переможе" - так закінчила свою публікацію Лорак і закрила можливість читачам коментувати свій пост.

До тексту співачка прикріпила відео свого виступу, під час якого вона виконала пісню Костянтина Меладзе "я не можу без тебе".

Історія скандалу

У квітні 2021 року в ефір вийшла телепередача "Доля людини". Будучи запрошеним гостем Бориса Корчевнікова, Ані Лорак зробила гучну заяву про те, що її кар'єра могла піти іншим, більш успішним шляхом, якби вона свого часу погодилася на непристойну пропозицію Костянтина Меладзе. За її словами, композитор хотів допомогти Лорак стати успішною взамін на інтим.

Інші актуальні новини порталу - на нашому каналі Telegram!

Після виходу програми і самої Лорак, і Меладзе довелося несолодко. Аудиторія поділилася на два табори: одні накинулися на співачку за те, що вона таврує ім'я знаменитої людини, другі засуджували Меладзе і звинувачували його в сексуальних домаганнях.

Полякова брехала?

На захист ані прийшла Українська поп-зірка Оля Полякова.

Тоді співачка записала цілу серію відео і виклала їх у своєму профілі в Instagram. Вона відкрито заявила, що підтримує і вірить своїй колезі, тому що точно "таку ж пропозицію від тієї ж людини" отримувала сама.

Ольга акцентувала увагу на тому, що про такі речі важливо і потрібно говорити відкрито, тому що мовчання тільки засуджує подібну поведінку чоловіків. 

Таким чином, Ольга Полякова підтвердила слова Лорак і заявила привселюдно про ганебну поведінку Костянтина Меладзе.

Тепер виникає питання, чиїм словами вірити. Після того, як Ані Лорак оголосила, що її слова про харасмент були невірно витлумачені, висловлювання Полякової також потрапляють під сумніви.

Нагадаємо, що незабаром відбудеться концерт Ольги Полякової.

Читайте також, яку фотосесію Леся Нікітюк влаштувала для свого вихованця.

Приєднуйтесь до нас в Twitter, де зібрані всі свіжі новини про зірок!

Слідкуйте за нами в Flipboard і стежте за стрічкою новин!

Источник материала
Поделиться сюжетом