16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Путін вбивця? Американський журналіст в лоб запитав президента РФ, відповідь здивувала
Путін вбивця? Американський журналіст в лоб запитав президента РФ, відповідь здивувала

Путін вбивця? Американський журналіст в лоб запитав президента РФ, відповідь здивувала

У президента Російської Федерації Володимира Путіна прямо й відкрито запитали в інтерв’ю, чи він убивця. Що відповів Путін — в матеріалі.

Російський президент Володимир Путін дав інтерв’ю американському телеканалу NBC News напередодні зустрічі з Джо Байденом — американським президентом. 

Журналіст запитав у Путіна: «Пане президенте, ви вбивця?» Таке питання послідувало після того, як інтерв’юер нагадав Путіну, що американський сенатор Маккейн назвав його кілером, колишній президент США Дональд Трамп не відкидав такого припущення, а нинішній президент Джо Байден прямо відповів, що вірить в те, що Путін — вбивця. 

Путін — вбивця? Що відповів президент РФ

Спершу Путін просто розсміявся. Потім Російський лідер пояснив, що чув такі звинувачення десятки разів протягом життя. Він назвав подібні звинувачення «атаками з різних сторін», до яких він вже звик. За словами Путіна, його подібне вже не дивує. А те, що американські політики називають його вбивцею, Путін вважає закономірним, оскільки він з ними не «наречена з нареченим», а просто партнери та в чомусь навіть суперники.

Володимир Путін
«Я таких звинувачень чув десятки. Найблітше в період нашої боротьби з тероризмом на Північному Кавказі», - заявив Путін. За його словами, він завжди керувався тільки інтересами російського народу.

Така відповідь журналіста не задовольнила. Ведучий зажадав більше конкретики. Навіть перелічив імена загиблих росіян, заитавши, чи їх смерть — протий збіг. Путін назвав подібні закиди «словесним розладом шлунку». 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що під вікнами Путіна чоловік вистрелив собі в голову.

Також портал MY.UA писав, що Володимир Путін заявив про те, що законопроєкт про українські корінні народи, який подав до парламенту глава України Володимир Зеленський, - "потворний".

Источник материала
Поделиться сюжетом