28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Лілія Подкопаєва переїхала виводок каченят? Гімнастка опинилася в центрі скандалу
Лілія Подкопаєва переїхала виводок каченят? Гімнастка опинилася в центрі скандалу

Лілія Подкопаєва переїхала виводок каченят? Гімнастка опинилася в центрі скандалу

Відому українську гімнастку Лілію Подкопаєву звинуватили в жорстокому поводженні з тваринами, а саме у вбивстві каченят. Це сталося поблизу Києва 11 червня 2021 року.

У мережу Інстаграм відео інциденту запостив воротар київського футбольного клубу «Динамо» Денис Бойко. 

Лілія Подкопаєва опинилася в центрі скандалу з наїздом авто на каченят. Коли каченята переходили дорогу поблизу Києва, водій «Мерседес» спеціально здійснив наїзд на виводок. Відео виклали в мережу. За словами Дениса Бойка, воротаря київського «Динамо», він не знає, хто знаходився за кермом автівки, проте номерний знак транспортного засобу зареєстрований на українську гімнастку Лілію Подкопаєву. 

Скріншот відео зі сторінки Дениса Бойка

Лілія Подкопаєва підтвердила, що дійсно номерний знак належить їй. Однак його зареєсровано на авто Lexus, а не «Мерседес». 

Офіційна заява Лілії Подкопаєвої

У своїх соціальних мережах гімнастка відповіла на звинувачення в наїзді на каченят. Так, вона підтвердила, що номерний знак з автівки на відео дійсно належить їй, її авто Lexus. Однак гімнастка запевнила, що ніякого стосунки ні вона, ні її родина до інциденту не мають. За словами Подкопаєвої, вона наразі взагалі знаходиться поза межами України — у США, штат Теннесі — в тренувальному гімнастичному таборі.

«Яким чином мій номерний знак автомобіля Lexus потрапив до злоумисників і використовується автомобілем Mercedes мені не зрозуміло», — запевнила Лілія Подкопаєва в своєму пості. 

Також вона додала, що буде з цього приводу звертатися в Національну поліцію, а її юристи вже працюють над вивченням цього питання. 

Крім того, гімнастка відзначила, що вона та її родина зараз отримують через інцидент багато повідомлень з погрозами. 

Реакція громадськості

«Знаю Лилию давно! Это точно не в ее правилах. Она знает, что такое цена жизни, страданий и невозможно представить даже гипотетически, что она могла такое сделать. Это подстава!»,  «Ох ...Вам Лилия не о чем переживать, понятно же что это не вы сделали. Просто мир полон людей желающих получить блага и деньги людей которые упорно и честно зарабатывают. Сил вам и вашей семье , пусть эти неприятности поскорее закончатся», — підтримують Подкопаєву українці в мережі (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Скріншот коментарів зі сторінки Лілії Подкопаєвої
Скріншот коментарів зі сторінки Лілії Подкопаєвої

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що колишня голова СЕС Києва Ірина Козлова переїхала молоду дівчину.

Також портал MY.UA писав, що київський стоматолог заради вигоди калічив пацієнток.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом