Реакцію росіян на гол України у ворота Нідерландів злили в мережу: відео здивувало всіх
Реакцію росіян на гол України у ворота Нідерландів злили в мережу: відео здивувало всіх

Реакцію росіян на гол України у ворота Нідерландів злили в мережу: відео здивувало всіх

В Інтернеті з'явився ролик з Росії, на якому відображена реакція місцевих уболівальників на другий гол у ворота збірної Нідерландів від українських футболістів.

Про це повідомило видання championat.com.

Російські вболівальники в Санкт-Петербурзі

Відео записано в так званій північній столиці Російської Федерації-місті Санкт-Петербург, в місцевій футбольній фан-зоні. На кадрах видно, як звичайні росіяни, незважаючи на кризовий період в російсько-українських відносинах, щиро радіють за другий гол українців у ворота збірної Нідерландів.

Російська фан-зона "Євро-2020" в Санкт-Петербурзі

Якщо не знати, де було записано відео, то можна сміливо припустити, що це якісь українські вболівальники.

Українці чинили гідний опір  

Українські футболісти радіють забитому голу

Матч 1-го туру групового етапу Євро – 2020 Україна-Нідерланди відбувся в Амстердамі на стадіоні "Йохан Круіфф Арена". Протягом першого тайму жодній з команд не вдалося відкрити рахунок. Збірна Нідерландів домінувала на полі, але в цілому гра була рівною.

Вже на 52-й хвилині гри Жоржиньо Верналдуму вдалося відкрити рахунок. Ще через 7 хвилин лідерство Нідерландів підтвердив Ваутер Вегорст. Здавалося, що українська збірна приречена на програш "в суху". Однак, на 75-й хвилині зустрічі, українські футболісти все ж зібралися з силами і зуміли відродити інтригу. "Розмочив" рахунок Андрій Ярмоленко, прописавши м'яч у" дев'ятку " воріт суперника потужним ударом із середньої дистанції з центру поля.

В українських уболівальників знову спалахнула надія, а коли на 79-й хвилині рахунок вдалося зрівняти – радості не було меж. Гол забив Роман Яремчук після блискучого навісу зі штрафного від Руслана Малиновського.

Але все ж, на превелике розчарування українців," останнє слово " в матчі залишилося за голландцями. На 85-й хвилині Дензелу Дюмфоїсу вдалося забити у ворота українців переможний третій м'яч.    

Нагадавши, гол Ярмоленка не залишив байдужими навіть уболівальників суперників: відео стало вірусним.

Раніше ми також повідомляли Нідерланди-Україна 3: 2. Володимир Зеленський відреагував на результати матчу

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом