"Холостяк" Михайло Заливако заблокував інших учасниць реаліті-шоу в Instagram
"Холостяк" Михайло Заливако заблокував інших учасниць реаліті-шоу в Instagram

"Холостяк" Михайло Заливако заблокував інших учасниць реаліті-шоу в Instagram

Після фіналу 11-го сезону реаліті-шоу "Холостяк" пройшло вже три місяці, а в мережі досі обговорюють його підсумки. Вибір Михайла Заливако в особі Анни Богдан – колишньої дружини екс глави офісу президента України Андрія Богдана-багато хто вважав дивним.  

Перше інтерв'ю Михайла Заливако і Анни Богдан після фіналу "Холостяка" трохи поставило шанувальників у ступор. З одного боку "каверзні" питання на кшталт "Чи був секс на проекті", "чому глядачі вважають Аню маніпулятором" та інші були присутні, проте про дивні вчинки головного героя при виборі тієї самої - ні слова.

"Принцип "про холостяка або добре, або нічого" в дії", - прокоментували інтерв'ю редакторы Telegram-каналу "Культурна пральня".

Банальна образа або щось інше

Після всіх " непоняток "в сторіс інших учасниць" Холостяка " з'явилися ще й інші цікаві деталі. Так, стало відомо, що Михайло почав блокувати інших учасниць шоу, які були конкурентками Анни Богдан.

Зокрема, стало відомо мінімум про двох дівчат, з якими він, здавалося б, непогано ладнав, але в підсумку обмежив їм доступ до своєї сторінки в соціальній мережі Instagram. Йдеться про Надін Медведчук, яку багато хто вважає найскандальнішою учасницею 11-го сезону, і Олександру Миколюк.

Обі дівчата відзначили блокування в своїх сторіс блокування з боку Михайла.

"Хм, той момент, коли мене заблокував Холостяк. Справжній дорослий вчинок"—- написала Миколюк.

Скріншот з сторіс Надін

"Мене теж заблочили. @nadin5_ ти не одна",- підтримала подругу Надін.

Скріншот з сторіс Олександри

При цьому Обі учасниці супроводили свої сторіс питанням до своєї аудиторії:

"Як думаєте, чому?"

В одній з наступних публікацій хтось із передплатників навіть відповів на це питання припущенням, що Олександра нібито "знає багато достовірної інформації про нього, і не тільки про нього".  

На що Миколюк відповіла, що їй все одно, вона побачила це випадково і її це просто розвеселило. При цьому блогерка підморгнула, що може вказувати на частку правди в словах передплатниці.

Відповідь на припущення передплатника

Нагадавши, Юля "Зайка" повернулася до "холостяка" після фіналу: "поруч з собою бачити".

Також раніше ми повідомляли: "Перший електричний розряд стався": Злата Огневич заінтригувала українців зйомками в " холостячці".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом