Депутати встановили ганебний рекорд у Раді: "Добре видно, що вчора був футбол"
Депутати встановили ганебний рекорд у Раді: "Добре видно, що вчора був футбол"

Депутати встановили ганебний рекорд у Раді: "Добре видно, що вчора був футбол"

Українські парламентарі встановили новий рекорд щодо відвідуваності Верховної Ради. Так, на засідання 18 червня прийшли тільки 132 народні обранці. 

За даними каналу Рада, на пленарне засідання прийшла рекордно мала кількість народних депутатів — 132. Про це перед засіданням повідомив спікер українського парламенту Дмитро Разумков.

Перед початком кожного пленарного засідання депутити мають пройти реєстрацію в Раді. Це відбувається шляхом натискання зеленої кнопки на пультах кожного із народних обранців. Так, перед початком засідання зареєструвалося 132 нардепи. Дмитро Разумков, підкреслив, що це рекорд, точніше навіть сказати — антирекорд.

Присутність депутатів на засіданні

Жарт Разумкова

Дмитро Разумков з приводу такої малої кількості нардепів у залі пожартував про те, що вчора був футбол, тому сьогодні така мала відвідуваність. Пізніше депутати почали підтягуватися залу засідань.

«По залу добре видно, що вчора був футбол. З чим я всіх і вітаю», — сказав Дмитро Разумков. Депутати після цього почали аплодувати. 

Реакція громадськості 

У Мережі активно коментують те, як депутати ходять на роботу. 

«Цирк. Работать надо, а не футбол был у них. У всех был футбол, но люди почему-то вышли на работу, а не х** пинают. Потому что их уволят. А эти цари, тьфу», «Ничего смешного в этом нет. Отсутствует дисциплина у самих законодателях. За что они получают зарплату?То законы принимают противонародные, то вообще не ходят на работу. Бардак в ВР», — висловлюють обурення в Мережі (коментарі в оригіналі).

Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що Порошенко влип у скандал. Колишній президент України Петро Порошенко вперше дав розгорнутий коментар щодо "плівок Медведчука".

Також портал MY.UA писав, що у "Голосі" розкол.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом