Зеленський відповів Путіну по всіх пунктах і в мережі розгорілися нові суперечки
Зеленський відповів Путіну по всіх пунктах і в мережі розгорілися нові суперечки

Зеленський відповів Путіну по всіх пунктах і в мережі розгорілися нові суперечки

30 червня під час щорічної прямої лінії Володимир Путін заявив, що не бачить сенсу зустрічатися з Володимиром Зеленським, так як керівництво Україною здійснюється іноземними держави.

Президент України в інтерв'ю відреагував на заяву російського лідера, зазначивши, що це "чисто пропагандистська мантра для внутрішнього споживача в самій Росії". Про це повідомляє Telegram-канал "Інтерфакс Україна".

Що сказав Зеленський

Президент України зазначив, що риторика Володимира Путіна спрямована на російських громадян. За словами Президента, подібні висловлювання мають на меті зміцнити авторитет Путіна в очах росіян.

Володимир Путін

Крім того, Володимир Зеленський заявив про готовність провести офіційну зустріч з лідером РФ для вирішення низки кризових питань, що існують у двосторонніх відносинах України та Російської Федерації.

Главу держави не зачепила фраза про Путіна про те, що "немає сенсу говорити з Зеленським, так як все вирішується у Вашингтоні".

"Ні, я ніколи не живу в стереотипах. Це виглядає так, якби я, наприклад, сказав: "А навіщо росіянам вибори, пряма демократія, якщо все вирішується виключно в Кремлі?" ,- зазначив президент.

"Українці і росіяни" - один народ

Володимир Зеленський заявив, що не згоден з думкою свого російського колеги про те, що українці і росіяни – один народ. За його словами, у жителів сусідніх держав "є багато спільного", проте їх все ж варто розділяти.

"Неможливо одночасно говорити про "один народ" і відверто захоплювати наші території і продовжувати бійню на Донбасі... Були б одним народом, то в Москві, швидше за все, ходили б гривні, а над Державною Думою розвивався жовто-блакитний прапор»,- зазначив президент.

Володимир Зеленський

Також Зеленський зазначив, що Росію дратує прагнення України стати членом НАТО, оскільки вона боїться можливих наслідків вступу до Альянсу.

"Це як постійно говорити про застарілий страх з дитинства, що хтось страшний вийде вночі з шафи і налякає. Але в шафі нікого немає. Це просто шафа",- резюмував президент.

Раніше портал MY.UA повідомляв про "Казковому долбо * бе": Сергій Полунін з України набив на грудях Путіна і мріяв народити Адольфа.

Також ми писали українською Про РФ і Путіна: росіянка, яка переїхала в Україну, здивувала журналіста.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом