Як у Києві затримували "Голосіївського стрілка": з'явилося відео від першої особи
Як у Києві затримували "Голосіївського стрілка": з'явилося відео від першої особи

Як у Києві затримували "Голосіївського стрілка": з'явилося відео від першої особи

Киянин сам викликав патрульних, після чого спровокував конфлікт і відкрив вогонь на ураження. Внаслідок інциденту постраждали 2 людини. Квартиру вдалося взяти штурмом.

Про це заявив начальник Головного управління Національної поліції в м.Києві Андрій Крищенко, йдеться на сайті Національної поліції Києва.

Хронологія подій

Андрій Крищенко розповів, що 6 липня на лінію 102 надійшов дзвінок. Чоловік стверджував, що в одній з квартир на Голосіївському проспекті розгорівся конфлікт.

Прибулі на місце поліцейські не змогли потрапити в житло. Господар квартири не відкрив двері, а після відкрив вогонь з мисливської рушниці в бік патрульних.

Спецоперація

Внаслідок інциденту 27–річний співробітник правоохоронних органів Сергій Василенко отримав вогнепальне дробове поранення руки, ще одну особу – цивільну - було госпіталізовано з травмою обличчя.

Штурм і затримання

Після того, що сталося, чоловік закрив двері і погрожував поліцейським підпалити житло.

До слова, очевидці повідомляли, що з вікон однієї з квартир вже було видно дим. Враховуючи хід подій, праоохоронці вирішили вдатися до радикальних дій. Бійці спецпідрозділу "Корд" провели спецоперацію із затримання зловмисника.

Паралельно з операцією правоохоронці евакуювали мешканців будинку та огородили територію поблизу будівлі. Також спецслужби перекрили газові вентилі, щоб уникнути трагедії.

Після штурму квартири зловмисника доставили в районне управління поліції. Під час силового затримання ніхто не постраждав. Працівники вибухотехнічної служби запевнили, що життю мешканців будинку нічого не загрожує.

За напад на поліцейського чоловікові загрожує від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що 14-річна дівчинка і її 12-річний друг переграли в GTA і відкрили по поліцейським вогонь.

Також ми писали, що у Харкові помічник "слуги народу" нардепа Олександра Куницького вистрілив у людину.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом