Олена Кравець з "Квартал 95" придбала шикарний особняк на березі Дніпра: фото злили в мережу
Олена Кравець з "Квартал 95" придбала шикарний особняк на березі Дніпра: фото злили в мережу

Олена Кравець з "Квартал 95" придбала шикарний особняк на березі Дніпра: фото злили в мережу

Зірка «Кварталу 95» та «Жіночого кварталу» Олена Кравець поміняла місце проживання і переїхала в котеджний двоповерховий дерев'яний будинок, що розташувався на березі Дніпра.

Кадри її нового житла опублікував телеканал LIVE на своєму YouTube-каналі.

Новий будинок просторий та елітний

Програма «Викриття» зняла ексклюзивні кадри з котеджного містечка, який знаходиться на Осокорках. Саме там оселилася актриса «Квартал 95» Олена Кравець. Будинок має два поверхи, виконаний з дерев'яної конструкції. Загальна площа становить 300 квадратних метрів.

По периметру території ростуть дерева, кущі, декоративні квіти. Під ногами стеляться газони. Також є огорожі у вигляді живоплоту. Все це перебуває під пильним наглядом охоронців, які патрулюють в'їзди в котеджне містечко і регулярно обходять навколишні території.

Будиночок розташовується недалеко від берега Дніпра, якщо точніше - в 50 метрах від води. На набережній у кожного мешканця, який проживає в окремому будинку, є своє місце для паркування човнів, яхт та інших засобів переміщення по річці. Всю лінію набережній також патрулює охорона. Якщо комусь захочеться викупатися в морській воді, до розпорядження власників будинків є загальний басейн.

Внутрішнє оздоблення будинку

Кадри загального плану в програмі «Викриття» показала зйомка з дрона. Що стосується інтер'єру, телеканал LIVE також надав фото. Наприклад, в будинку дуже простора кухня з високими стелями, яку прикрашає величезна люстра у вигляді гілки дерева. Другий поверх займають дві дитячі спальні, які належать близнятам Каті і Вані, а також старшій дочці Марії.

Спальня в доме. Кард с видео

Внизу у вітальні багато вільного місця для антикварних речей, національної атрибутики та інших етнічних деталей, які Олена Кравець любить привозити з-за кордону або відряджень по Україні.

Всі будиночки на Осокорках вже розпродані (їх всього лише трохи більше десяти), але є можливість зняти приміщення в оренду за 4-5 тисяч доларів і стати сусідом зіркових власників, які проживають по всьому містечку.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що на півдні України божі корівки не дають проходу туристам

Також ми писали, де добре і дешево провести відпочинок на півдні Європи / В Греції є відпочинок на будь-який смак

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом