Леся Нікітюк порівняла себе з Ані Лорак: "Не дотягуєш!"
Леся Нікітюк порівняла себе з Ані Лорак: "Не дотягуєш!"

Леся Нікітюк порівняла себе з Ані Лорак: "Не дотягуєш!"

Леся Нікітюк - відома українська телеведуча, яка заполонила своєю присутністю багато національних телеканалів. Неабияка аудиторія шанувальників стежить за нею в Instagram.

Детальніше дізнайтеся в акаунті Лесі Нікітюк в Instagram.

Нові зачіски на голові Нікітюк

Артистка часто радує своїх підписників, яких зараз налічується майже 4 мільйони, смішними фотографіями, кумедними відео, витівками на робочому майданчику, кадрами з відпочинку і звичайними повсякденними фото. Фанати зірки звикли до того, що вона любить пожартувати над собою, але з радістю допомагають в цьому Лесі по-доброму.

Леся Нікітюк приміряла на собі багато образів в Instagram

Цього разу 33-річна телеведуча придумала новий спосіб, як розважити себе і публіку, а також додати залученість в аккаунт. Дівчина створила пост, де поінформувала фанатів, що планує відвідати нічний клуб, але для цього потрібно спочатку визначитися з образом. Насамперед варто вибрати зачіску, для чого Нікітюк використовувала додаток для онлайн-зміни волосся.

Підписники прийшли на допомогу

Щоб фоловери не нудьгували, Леся попросила їх допомогти з вибором і представила на огляд 7 варіантів різних зачісок, закликаючи людей коментувати кращу з них. Назви теж придумала креативні, як і сам зовнішній вигляд волосся: «накрутка на папірці», «Ані Лорак», «зачіска «яка я затягнута», «Афродіта», «м'який локон», «щось таке» і «струмлива класика».

За підсумком в коментарях під постом вибухнув цілий батл між фанатами, які ніяк не могли вирішити, що із запропонованого найбільш підходить артистці. Дехто навіть говорив, що до образу відомої співачки Ані Лорак Нікітюк не дотягує. Багато позитивних відгуків отримала зачіска "Афродіта" і "м'який локон".

Підписники допомагали Лесі Нікітюк обирати найкращу зачіску

Що б за підсумком не вибрала Леся Нікітюк, завести і активізувати свою аудиторію в соцмережах вона вміє. Важко уявити, який аншлаг вибухне, якщо артистка захоче вибрати одяг на якийсь захід.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що кліп Бейонсе визнали найвидатнішим музичним відео всіх часів: кадри вражають.

Також ми писали, що солістка GO_A Катерина Павленко зізналася, скільки заробляє після " Євробачення".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны