20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Петро Порошенко звинувачує Володимира Зеленського у нападі з зеленкою
Петро Порошенко звинувачує Володимира Зеленського у нападі з зеленкою

Петро Порошенко звинувачує Володимира Зеленського у нападі з зеленкою

П'ятий президент України Петро Порошенко звинувачує Володимира Зеленського в тому, що на нього напали в центрі Києва на День Незалежності.

Про це повідомляється в пресслужбі партії Порошенка "Європейській солідарності".

Виступ Петра Порошенка

Експрезидент під час свого виступу перед прихильниками на Співочому полі в столиці звернувся до чинного глави України. Порошенко вважає Зеленського причетним до нападу на Алеї Героїв Небесної Сотні.

Петро Порошенко. Фото: eurosolidarity.org

"Не хотів цього говорити, але вимушений сказати. Володимире Олександровичу, я розумію – страшно. Я розумію, що ви волонтерів, військових, справжніх патріотів боїтеся більше, ніж Путіна. Не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою шмарклею. У вас нічого не вийде, хоча зараз ви сховали цих негідників на Банковій", - каже у своєму зверненні Петро Порошенко.

Експрезидент також додав, що Володимиру Зеленському не варто боятись його – Порошенка та інших патріотів, які прийшли святкувати 30-річчя України.

Що було раніше

Нагадаємо, що у вівторок, 24 серпня, після урочистого святкування Дня Незалежності на Петра Порошенка напав невідомий юнак і облив його зеленкою. У Політика постраждало обличчя.

Петра Порошенка облили зеленкою. Фото: ВВС

Правоохоронці одразу затримали хулігана. Ним виявився 22-річний хлопець родом з Чернігівської області. Чому він напав на Порошенка, не повідомляють.

Петро Порошенко звинуватив владу в марнотратстві

Крім цього, під час свого виступу на Співочому полі Петро Порошенко звинуватив чинну владу України в марнотратстві. Він заявив, що цього року занадто багато грошей витратили на парад, хоча під час його каденції паради проводили безкоштовно.

"Два роки поспіль нам казали, що паради – це шкідливо. Два роки нам казали, що на них не варто виділяти грошей. Ми їх проводили безкоштовно, а вони їх проводять за п’ять мільярдів",- заявив Порошенко.

Нагадаємо, що поліція спіймала хлопця, який "нагодував" зеленкою Петра Порошенка.

Читайте також про те, як Володимир Зеленський жорстко висміяв Віктора Януковича на Дні Незалежності України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.


Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом