5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Євген Клопотенко поділився авторським рецептом приготування скумбрії: названо секретний інгредієнт
Євген Клопотенко поділився авторським рецептом приготування скумбрії: названо секретний інгредієнт

Євген Клопотенко поділився авторським рецептом приготування скумбрії: названо секретний інгредієнт

Гуру кулінарії, український шеф-кухар і телевізійний ведучий Євген Клопотенко розповів про незвичайний спосіб приготування скумбрії.

Відповідний рецепт кулінар опублікував у своєму Instagram-мікроблозі.

Рецепт приготування скумбрії від Євгена Клопотенка

Незвичайним інгредієнтом цієї страви став бекон, який Євген Клопотенко вирішив "запхати в скумбрію".

Дотримуючись рекомендацій автора рецепту, для приготування скумбрії з додаванням цього м'ясного делікатесу знадобиться одна риба, трохи бекону, арахісу, олії, солі і лимону.

Так, щоб рибка вдалася на славу, потрібно порізати бекон, змішати з арахісом і лимоном і начинити цим скумбрію. Потім Клопотенко радить посолити рибу, полити олією, лимоном і запекти у фользі при 180 градусах півгодини.

Як не зіпсувати рибу: порада від Клопотенко

Публікуючи свій рецепт скумбрії з беконом, Євген Клопотенко зробив акцент на важливості ретельного очищення риби від нутрощів.

Клопотенко радить добре почистити рибу від нутрощів

Це, за його словами, допоможе забезпечити рибі прекрасний смак і скумбрія не вийде "такою, якою її деякі не люблять".

Раніше MY.UA також пропонував 3 сирних страви для справжніх гурманів: як приготувати фондю, камамбер і сирний кекс.

Крім того, ми писали про традиційні українські страви, які готували наші прабабусі: не тільки борщ і вареники.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом