Перестрілка в суді і троє загиблих: в Індії бандити вбили мафіозі просто під час засідання
Перестрілка в суді і троє загиблих: в Індії бандити вбили мафіозі просто під час засідання

Перестрілка в суді і троє загиблих: в Індії бандити вбили мафіозі просто під час засідання

У п’ятницю, 24 вересня, у Делі (Індія) троє людей були вбиті під час перестрілки в залі суду.

Про це повідомила індійська поліція, передає видання Xinhua.

Деталі інциденту і троє загиблих

Перестрілка відбулася в судовому комплексі Рогін на півночі Делі. Як повідомили у поліції, бандити, які стріляли, були переодягнені у юристів, тому підозри спершу ні у кого не викликали. Вони відкрили вогонь по гангстеру Житендеру Гогі, якого судили. Чоловік загинув на місці. Однак бандитів також ліквідували. Охорона суду відкрила вогонь у відповідь, тож нападники негайно ж були застрелені.

У поліції заявили, що причиною нападу на Житендеру Гогі стала «війна» бандитів. Різні банда конкурують між собою. Застрелений гангстер був причетний до кількох кримінальних справ. Однак його ув’язнили в Тіхарі та передали в суд. 

Старший поліціянт прокоментував подію в залі суду. «Двоє осіб із банди-конкурента відкрили вогонь по Житандеру Гогі всередині суду. Присутня там поліція швидко відбилася і вбила цих двох нападників», — сказаввін. «Усього троє загиблих, включно з Гогі».
Житендеру Гогі загинув на місці

Паніка в залі суду

Інцидент зі стріляниною викликав паніку всередині судового комплексу. На кадрах, які транслюються на телеканалах новин, можна почути постріли, а поліцейських та адвокатів побачити в паніці.

Між іншим, у звітах йдеться, що комплекс суду Рогін — це дуже захищена територія, і відвідувачів ретельно перевіряють перед входом у приміщення. Однак інцидент зі стріляниною знаменує величезний провал служби безпеки всередині комплексу.

Інцидент зі стріляниною в Делі викликав паніку всередині судового комплексу

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв нові подробиці про пермського стрілка. "Батько був найманцем на Донбасі і в Чечні".

Також портал MY.UA писав, що в Афганістані таліби вбили вагітну поліцейську на очах у її сім'ї.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом