19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найкорисніші осінні продукти, що стимулюють імунітет
Найкорисніші осінні продукти, що стимулюють імунітет

Найкорисніші осінні продукти, що стимулюють імунітет

Осінь - одна з кращих пір року. У спогадах ще відчувається сезон відпочинку, але задушлива літня спека минула, залишивши свіжий ранок і більш прохолодні вечори. Поряд зі зміною температури - зміна сезонних свіжих продуктів.

Про це пише "НВ".

Як використовувати набір осінніх овочів?

Вживання в їжу сезонних продуктів місцевого виробництва - це не тільки відмінний спосіб допомогти навколишньому середовищу (несезонна продукція долає більше 21 000 кілометрів, перш ніж потрапити на вашу кухню), але і часто це дешевший варіант.

Сезонні фрукти і овочі, що зміцнюють імунітет восени

Що повинно бути в осінньому списку покупок, і чи є поради та рекомендації з приготування смачних осінніх страв? Існують настільки прості рецепти, що вся сім'я буде їсти навіть брокколі і капусту! Вони стали дуже популярними в останні роки, і не без підстав, адже надзвичайно універсальні. Брокколі можна обсмажити з часником, щоб отримати хрусткий смачний гарнір, або злегка приготувати на пару і подати в салаті з пластівцями мигдалю, фетою, оливковою олією і приправами.

Цвітну капусту можна обсмажити з часником або спеціями, такими як кмин, і перетворити в суп, або додати ячмінь, волоські горіхи і зелень, щоб приготувати чудовий салат.

Вибір осінніх фруктів

Осінні фрукти можна їсти прямо з бакалійних крамниць; свіжі яблука і полуниця – відмінний варіант перекусу між прийомами їжі. В якості альтернативи осінні фрукти можна використовувати як несподіване, але смачне доповнення до салатів.

Набір корисних продуктів восени: поради з приготування страв

Осінні салати також можна доповнити сезонними гранатами і інжиром. Змішайте зелені листя, такі як рукола, шпинат або капуста, з гранатом або нарізаним інжиром; додайте трохи козячого сиру і бальзамічного оцту, і ви отримаєте елегантний, але простий осінній салат.

Раніше портал MY.UA повідомляв, ідеальний гарячий шоколад: простий рецепт осіннього напою.

Також ми писали, як відрізнити якісні зерна кави від фальсифікату?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом