"На очах у всіх крадуть": в останньому ефірі загиблий Поляков викрив "слуг народу"
"На очах у всіх крадуть": в останньому ефірі загиблий Поляков викрив "слуг народу"

"На очах у всіх крадуть": в останньому ефірі загиблий Поляков викрив "слуг народу"

Останній виступ 33-річного народного депутата Антона Полякова на телебаченні відбувся в рамках програми на телеканалі "Україна 24".

У прямому ефірі парламентарій тоді зробив кілька гучних викривальних заяв на адресу пропрезидентської політичної сили "Слуга народу". Про це нагадав колега загиблого, представник "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко у публікації на своєму Telegram-каналі.

Відомості про останній публічний виступ Антона Полякова

Полякова знали як одного з найбільш активних критиків "Слуги народу". У своєму публічному виступі, який відбувся всього за три дні до смерті, Поляков зробив гучну заяву з приводу конвертів за голосування, які, за його словами, нібито роздавали представникам зазначеної політсили в парламенті.

Іншими словами, загиблий нардеп Антон Поляков озвучив відкрите звинувачення на адресу "слуг народу" в отриманні хабарів за свої голоси.

"Таким був мій останній ефір з Антоном Поляковим буквально в цей понеділок. Спілкувалися на "Україна24" про слуг, конверти за голосування та кругову поруку депутатів. Спочивай з миром, Антон. Запам'ятаємо тебе таким" - написав Гончаренко у підписі до відео.

Що відомо про загиблого нардепа?

Смерть 33-річного депутата Полякова настала вночі 8 жовтня. Його самопочуття різко погіршилося в таксі і медикам не вдалося його врятувати. Причину смерті поки не з'ясовують.

Нардеп Поляков помер 8 жовтня

Поляков пройшов до парламенту у складі "Слуги народу", але його дуже швидко виключили з політсили за критичні зауваження на адресу партії і відмову від голосування за потрібні проєкти закону. З грудня 2019 року він був поза вказаною партією, а з 2020-го входив до депутатської групи "За майбутнє". Полякова вважали людиною олігарха Ігоря Коломойського.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що нардеп зі "Слуги народу" Антон Поляков помер у київському таксі.

Також ми писали, що він "бився в конвульсіях": нардепа Антона Полякова могли отруїти.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом