Таксист загиблого нардепа Антона Полякова підсудний у справі про торгівлю людьми
Таксист загиблого нардепа Антона Полякова підсудний у справі про торгівлю людьми

Таксист загиблого нардепа Антона Полякова підсудний у справі про торгівлю людьми

У справі несподіваної смерті народного депутата Антона Полякова з'явилися несподівані відомості. Таксист, який підвозив політика, збрехав поліцейським, де підібрав Полякова.

Про це повідомляє "ТСН".

Що розповів таксист?

Згідно з інформацією, яку журналістам розповів адвокат таксиста, чоловік спочатку дав неправдиві свідчення, тому що не хотів вплутувати в історію третіх осіб. Виявилося, громадянин Узбекистану не підібрав п'яного Антона Полякова біля транспортної зупинки. Його підвезли на іншій машині і попросили доставити додому.

У той же час, таксист не відмовляється від колишніх свідчень, що депутат був у свідомості, хоч і ледве тримався на ногах. За словами адвоката, який представляє інтереси водія, поліцейські перевищили повноваження, адже тримали на допиті у відділенні майже добу, що є незаконним. Також вони сильно побили чоловіка в якості покарання, коли той зізнався у брехні.

Водій з темним минулим

Потерпілий від рук поліцейських не планує подавати до суду за побиття. "Він звичайний хлопець і просто хоче жити", - уточнив адвокат. Але у цього "звичайного хлопця" теж є скелети в шафі. Виявилося, він підсудний, і не за якесь дрібне порушення, а за статтею "торгівля людьми".

Таксист, які віз Антона Полякова, зізнався у дачі неправдивих свідчень

"08.11.2017 о 17.00, перебуваючи в аеропорту "Бориспіль", здійснив переміщення людей через державний кордон України з метою їх експлуатації, з використанням обману, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб",- вичавка зі справи за ст.149 ч. 2 Кримінального кодексу України.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "На очах у всіх крадуть": в останньому ефірі загиблий Поляков викрив "слуг народу".

Також ми писали, що "Бився в конвульсіях": нардепа Антона Полякова могли отруїти.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны