"Про померлих погано не говорять", - скандальний нардеп Микола Тищенко "поховав" Іллю Киву
"Про померлих погано не говорять", - скандальний нардеп Микола Тищенко "поховав" Іллю Киву

"Про померлих погано не говорять", - скандальний нардеп Микола Тищенко "поховав" Іллю Киву

Народного депутата Миколу Тищенка в Києві запитали про його ставлення до колеги з партії "Опозиційна платформа – За життя" Іллі Киви. Той висловився, як завжди, дуже незвично.

Коротке інтерв'ю опубліковано на Instagram-сторінці блогера Дениса Кошельника.

"Про померлих погано не говорять"

Як відомо, Микола Тищенко ніколи не боявся прямо висловлювати особисту думку, за що уславився як досить скандальна особистість. Сутички з іншими депутатами для нього звичайна справа. Нова порція прямоти прилетіла на адресу нардепа Іллі Киви.

Пряма мова Тищенка на запитання блогера Дениса Кошельника звучить так: "Є таке наше українське прислів'я - про померлих погано не говорять. Я вважаю, що він помер як політик після того, як образив наших солдатів. Тут більше навіть нічого додати".

Микола Тищенко висловився про Іллю Киву: "Про померлих погано не говорять"

Таке безапеляційне ставлення з'явилося в результаті дії Киви на день народження президента Росії Володимира Путіна 7 жовтня. На тлі українських прапорів Ілля Кива записав відеозвернення Путіну, в якому назвав його "великим правителем", а також "борцем за слов'янський мир і слов'янську єдність".

Звільнення з партії

Негативне ставлення до Киви не тільки у Миколи Тищенка. 21 жовтня стало відомо, що депутат більше не є членів партії "ОПЗЖ", його виключили під час конференції Полтавської обласної організації. Політик звинувачує у вигнанні своїх колег Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна, нібито ті домоглися виключення з особистих мотивів.

Нардепи Тищенко і Кива давно конфліктують у стінах парламенту і за його межами

"Я не давав їм можливості зливати і продавати партію, підробляти документи... Я, напевно, їх не влаштовую зі своєю принциповою позицією, зі своїми привітаннями Путіна, зі своєю позицією по відношенню до нацистських злочинців...", - резюиував Ілля Кива.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Ілля Кива виключений з ОПЗЖ: політик вперше прокоментував рішення колег.

Також ми писали, що "Смерть зрадникам": Ілля Кива записав відео в річницю смерті Степана Бандери.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом