Масштабна повінь в Іспанії: машини плавають, будинки затоплені, людей довелося евакуювати
Масштабна повінь в Іспанії: машини плавають, будинки затоплені, людей довелося евакуювати

Масштабна повінь в Іспанії: машини плавають, будинки затоплені, людей довелося евакуювати

В Іспанії, у регіоні Аліканте, сталася масштабна повінь. Там плавають автомобілі, затоплено вулиці, будинки, а людей довелося евакуювати.

Про повінь в Іспанії повідомили у Державному метеорологічному агентстві (АЕМЕТ), передає місцеве видання Sky News.

Повінь в Іспанії

Масштабна повінь накрила Іспанію у регіоні Аліканте. Близько чотирьох дюймів (більше 100 мм, що дорівнює 1 метру) опадів випало у місті Торрев’єха. Там довелося екстрено евакуювати школи.

Нагадаємо, що ця повінь в поточному році для регіону Аліканте не перша. У серпні тут також сталося стихійне лихо, знову ж таки кліматично-погодне явище таке, як повінь.

Плавають автомобілі, вулиці затоплені

Наразі у мережі з’явилося багато відео очевидців. Вони показують, наскільки ситуація в Іспанії складна. Там плавають автомобілі. Вода затопила вулиці й будинки, затопленими є ринки й різні заклади.

На кадрах видно, що сильні потоки води рухають сміттєві баки, а також виносять меблі із приміщень. 

З’явилося відео, на якому показано, що повінь зробила із місцевим ринком Бенехезар. Там торгові ряди затоплено, а по них плавають ящики з різними продуктами, овочами, фруктами. Потік води доволі сильний, на відео видно, з якою швидкістю він виніс ящик із ринку.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у Москві ураган пошкодив Кремль: відео дня. Несприятливі погодні умови призвели до пошкодження Кремля в Москві. Вдень 22 жовтня піднявся сильний шквальний вітер, сила якого вирвала зубець зі стіни і зламала будівельні ліси.

Також портал MY.UA писав, що метеорит пробив дах будинку і приземлився біля голови сплячої жінки.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом