Юлії Саніній дісталося від Медузи Горгони на шоу "Маскарад": "Я тобі не Тіна Кароль"
Юлії Саніній дісталося від Медузи Горгони на шоу "Маскарад": "Я тобі не Тіна Кароль"

Юлії Саніній дісталося від Медузи Горгони на шоу "Маскарад": "Я тобі не Тіна Кароль"

Відносини співачок Юлії Саніної з групи The Hardkiss і Тіни Кароль давно привертають до себе увагу публіки. Цього разу про них згадали в ефірі шоу «Маскарад».

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Ще минулої зими дві зірки виконали дуетом пісню "Вільна", після чого їм стали приписувати мало не роман. Пізніше фанати напружено спостерігали за тим, чи привітає Тіна Юлю з Днем народження.

На шоу «Маскарад» Юлія Саніна запідозрила, що вона здогадується, хто ховається під маскою Медузи Горгони.

"Чи не змагалися ми з тобою в якихось шоу?", - запитала Юлія Саніна.

"Я тобі не Тіна Кароль», – відповіла на це Медуза Горгона.

Це викликало неоднозначну реакцію не тільки у Саніної, а й у інших учасників її команди. Володимир Дантес, Маша Єфросиніна, Юрій Ткач не змогли стримати емоцій з цього приводу.

"Маша Єфросиніна - муд Хардколя", "Кращий момент з усього випуску. А потім інша команда каже, що це Тіна», «Так, буде прикол, якщо це реально вона», «Не думаю, Тіна не багатодітна, і у Тіни всього 3,5 октави, а у цієї п'ять октав», - пишуть в коментарях.

Інші пошкодували зіркову суддю.

"Юлю то шкода, так губу надула", - відзначають фанати.

Юлія Саніна і Тіна Кароль, скріншот: Youtube

"Мені здається, вони трохи туплять. Ну зрозуміло ж, що це не Тіна», «поясніть прикол», - «та тут на тверезу голову не поясниш. Якщо коротко, Юлю підкололи", - розповіли шанувальники шоу тим, хто не зміг зрозуміти причини захоплення.

Раніше ми писали про те, що Ivan NAVI підказав фанатам, чому у Тіни Кароль "не зрослося" з Даном Баланом: жодна жінка не встоїть

Нагадаємо, що Тіна Кароль підчепила залицяльника прямо в домашніх капцях: в халаті і з рушником на голові

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль "згадала" про свято Юлії Саніної з The Hardkiss тільки до вечора: "Малятко моя". Якось Юлія Саніна грала в "гру в кальмара", а в минулу суботу опинилася на сцені з пародією на свою подругу, Тіну Кароль. Співачка втілила образ Тіни з кліпу"Скандал".

Источник материала
Поделиться сюжетом