Григорій Решетник розповів, хто стане новою "Холостячкою": "Прекрасна дівчина"
Григорій Решетник розповів, хто стане новою "Холостячкою": "Прекрасна дівчина"

Григорій Решетник розповів, хто стане новою "Холостячкою": "Прекрасна дівчина"

У самому розпалі – другий сезон шоу "Холостячка" зі Златою Огневич на телеканалі "СТБ". Саме час накидати ідеї, хто міг би зайняти її місце в нових випусках.

Про це розповів ведучий проекту Григорій Решетник в інтерв'ю "КП в Україні".

"Потрібні сміливі, харизматичні чоловіки"

Поки співачка Злата Огневич коливається перед непростим вибором, ведуться активні суперечки з приводу нової "холостячки". У третьому сезоні її місце можуть зайняти багато зірок українського шоу-бізнесу, адже у нас вистачає красивих, талановитих дівчат, які не мають пари і гідні стати головною героїнею проекту.

Леся Нікітюк і Слава Камінська-претендентки на головну роль у третьому сезоні "Холостячки"

Григорій Решетник висуває свої сміливі ідеї. Серед його фавориток - ведуча Леся Нікітюк, співачки Тіна Кароль, Слава Камінська та Наталія Могилевська. Перша, за словами, Гриші, "прекрасна дівчина, сезон з нею був би дуже цікавим". Для Могилевської в якості "холостячки" потрібно підбирати дуже сміливих і харизматичних чоловіків.

Точно так само і Тіна, і Слава могли б впоратися з роллю, адже вони обидві фатальні жінки, гідні, щоб за їх серце люто боролися. Звичайно, поки це лише пропозиції з боку Григорія Решетника, і не факт, що хтось із названих зірок дійсно стане новою учасницею шоу.

Бійтеся і тремтіть, учасниці "Холостяка"

Скоро на екрани вийде дванадцятий сезон "Холостяка", місце якого зайняв українець, що живе в Майамі, - Алекс Топольський. Він підприємець, активно займається творчістю і саморозвитком.

Алекс Топольський і Григорій Решетник на зйомках програми "Холостяк"

Про нього ведучий програми сказав наступне: "Стережіться, українські телеглядачки, і не тільки українські. Алекс - класний вибір, він яскравий і красивий молодий чоловік, талановитий, з чоловічою харизмою і сильною чарівністю. Буде складно не тільки учасницям!".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта передумала і повернулася до стилю пацанки.

Також ми писали, дванадцятий ефір "Танців з зірками": які пари залишилися в проекті.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом