Володимир Зеленський відповів, коли чекати на нову хвилю пандемії COVID-19
Володимир Зеленський відповів, коли чекати на нову хвилю пандемії COVID-19

Володимир Зеленський відповів, коли чекати на нову хвилю пандемії COVID-19

На тлі політичних і загальнонаціональних проблем президент Володимир Зеленський закликав не забувати про те, що в світі все ще існує пандемія коронавірусної інфекції.

Про це він заявив на прес-марафоні "30 питань президенту України" 26 листопада.

Нова хвиля COVID-19

Ситуація з пандемією знаходиться на контрольованому рівні, позначив президент Володимир Зеленський. Тим не менш, ніхто не скасовував можливий початок нової хвилі пандемії, що періодично трапляється в світі і посилюється з початком сезонів року.

Володимир Зеленський позначив час, коли в Україну прийде нова хвиля коронавірусу

Так, на думку українського гаранта, країні слід готуватися до передбачуваної чергової хвилі ближче до весни 2022 року, якраз в той час, коли активізуються сезонні хвороби, як грип. Звичайно, це не є абсолютним і безперечним фактом, оскільки питання залежить від ситуації в світі, а також карантинних обмежень, які будуть накладені в Україні в той період.

Радує статистика вакцинації

Оскільки подібні прогнози виходили і раніше, наприклад, від керівника Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки Юрія Ганіченка, то слід подумати, як запобігти пандемії знову.

Зеленський вважає статистику вакцинації в Україні дуже обнадійливою

Президент не раз особисто звертався до суспільства із закликом не ігнорувати вакцинацію від COVID-19, оскільки саме вона є гарантом відвести початок хвилі захворюваності. Володимир Зеленський уточнив, що його дуже радує статистика здійснюваних щеплень щотижня (сотні тисяч бажаючих), яка говорить про все більшу схильність суспільства до вакцинації.

Раніше портал MY.UA повідомляв, Зеленський про зрив "Вагнергейта": "це спецоперації імені Бурби, авантюриста і афериста".

Також ми писали, що "Це підстава Ріната Ахметова", - Володимир Зеленський повідомив про підготовку держперевороту.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом