Руслана вагітна? Співачка зізналася, що задумується ще й про усиновлення
Руслана вагітна? Співачка зізналася, що задумується ще й про усиновлення

Руслана вагітна? Співачка зізналася, що задумується ще й про усиновлення

Виконавиця «Диких танців» співачка Руслана вагітна? Ще в жовтні вона натякнула на щось подібне. Тому фанати і цікавляться. Що ж насправді відбувається в житті Руслани та її чоловіка, чи чекають вони дитину, далі в матеріалі.

Про своє можливе материнство Руслана розповіла в програмі «Маскарад», а також деталями ділилася в програмі «Бацман» на YouTube.

Руслана та її чоловік Олександр Ксенофонтов вже 25 років живуть як подружжя. Однак дітей у чоловіка та дружини немає. Співачка Руслана не раз відзначала, що дуже їх хоче. Для неї материнство — це одне із головних завдань жінки у житті. 

Крім цього, Руслана заявила, що над цим вони з чоловіком працюють. Таке особисте зізнання Руслана, як вона сказала, зробила для того, щоб усі побачили серйозність її намірів стати мамою. Також співачка хотіла порадувати батьків, які вже так сильно чекають онуків.

Руслана зазначила, що раніше бурна кар’єрна діяльність заважала їй зосередитися на народженні дитини. Зараз вона рішуче налаштована. Говорить, що кар’єра більше не стане на заваді, і скільки б не було нових проєктів, все одно материнство буде на прешому місці.

Руслана з чоловіком задумувалися про усиновлення

Руслана та Олександр Ксенофонтов задумувалися про те, щоб усиновити дитину. Проте араз вони вважають, що спершу треба спробувати народити свою дитину. Потім уже думати про інших. 

Про усиновлення знаменитості думали, коли побачили ситуацію на Донбасі. Відомо, що там багато дітей залишилося без батьків. 

«Я запитала у чоловіка: "Сашка, а ми зможемо?" Ми відчули, що спочатку нам хочеться мати свою дитину, це, мабуть, психологічно дуже сильне своє бачення ситуації, а коли в тебе буде власна дитина, тоді можна піднімати вже інші питання», — зізналася Руслана.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Руслана жорстко звернулася до Зеленського: "Це країна, а не серіал".

Також портал MY.UA писав, чому 55-річна Руслана Писанка досі не має дітей: зірка поділилася сокровенним.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом