Як дотримуватися рішення схуднути на новорічні свята?
Як дотримуватися рішення схуднути на новорічні свята?

Як дотримуватися рішення схуднути на новорічні свята?

Скоро настають новорічні та різдвяні свята, а значить - час тривалого застілля. Як в ці дні не зірватися з дієти і дотримуватися прийнятого рішення схуднути, незважаючи на велику кількість їжі?

Подібності пише видання Yellowpages.

Встановіть цілі і складіть розклад тренувань

Визначте свої цілі щодо здоров'я на майбутній рік, щоб було над чим працювати. Корисно обговорити подробиці з дієтологом або лікарем, щоб встановити реалістичні і здорові цілі. Слідкуйте за ними щотижня, зважуючись, щоб переконатися, що працюєте над їх досягненням, але дозволяйте деяку повсякденну гнучкість в розпорядку дня і дієті.

Як стежити за вагою під час новорічних свят: займайтеся вправами і стежте за кількістю їжі

Схуднення - це не тільки здорове харчування, але і зміна способу життя в цілому. Включення регулярних вправ в розпорядок дня - важлива частина підтримки здоров'я і гарної форми. Якщо немає певного типу вправ, які вам подобаються, спробуйте групові заняття фітнесом у місцевому тренажерному залі.

Знайдіть підтримку та уникайте зневоднення

Наявність друга, з яким можна обговорити свій прогрес, допоможе зберегти мотивацію і відчути підтримку. Зробіть схуднення захоплюючим, обмінюючись рецептами, готуючи разом або тренуючись в парі. Іншою альтернативою є вступ до клубу схуднення, який пропонує щотижневі зустрічі під керівництвом наставника для обговорення стратегії схуднення і зниження ваги.

Потрібно пити багато води, щоб уникнути зневоднення і активізувати обмін речовин

Вживання достатньої кількості води, крім усунення зневоднення, допомагає уникнути переїдання. Багато дієт рекомендують випивати склянку перед кожним прийомом їжі. Вибираючи напій для супроводу їжі, візьміть за правило вживати воду. Пам'ятайте, що соки, алкогольні та газовані напої особливо багаті цукром і додають непотрібні калорії в ваш раціон.

Раніше портал MY.UA повідомляв, TikTok Kitchen: соцмережа запустить доставку страв з найпопулярніших своїх відео.

Також ми писали, корисна альтернатива: що варто подарувати дітям на Миколая замість небезпечних солодощів.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом