28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Секрет довголіття Єлизавети II: що п'є королева, щоб продовжити життя?
Секрет довголіття Єлизавети II: що п'є королева, щоб продовжити життя?

Секрет довголіття Єлизавети II: що п'є королева, щоб продовжити життя?

Єлизавета ІІ – лідерка серед британським монархів за кількістю років, проведених на троні. У червні цього року вона відсвяткує 69-річчя з дня вступу на престол. Однак, очевидно, 95-річна королева не збирається відступати від своїх обов’язків. У чому ж секрет довголіття Єлизавети ІІ? Нещодавно стало відомо, що справа в особливому напої – шампанському.

Про це пише видання Today.

Келих щоранку

Аристократична звичка пити шампанське  з самого ранку – не просто спосіб багатих показати свою перевагу. Ігристе вино, якщо ним не зловживати, здатне позитивно впливати на здоров’я людини.

Єлизавета ІІ щодня п'є шампанське

З’ясувалося, що королева Великобританії Єлизавета ІІ уже багато років не відмовляє собі у келиху шампанського щоранку. Саме це вважають секретом її довголіття і відмінного самопочуття.

Думки експертів

Науковці розповідають, що в ігристому вині містяться білок дистрофін та фенольна кислота. Ці мікроелементи зменшують ризик розвитку хвороби Альцгеймера. Також в шампанському є антиоксиданти, отримані від винограду. Вони підтримують в тонусі кровоносні судини.

Келих ігристого – запорука гарного настрою. Після випитого людина стає більш дружньою і менш агресивною. Зважаючи на це, ніхто не здивується, що Єлизавета ІІ завжди усміхнена, часто жартує і справляє приємне враження на оточуючих.

Королева Єлизавета ІІ

Незважаючи на всю користь, ігристе вино, як і будь-який алкогольний напій, може бути небезпечним. Тому не варто зловживати ним. Лікарі рекомендують вживати шампанське 2-3 рази на тиждень по одному келиху.

Щоб уникнути зневоднення після вживання алкоголю, не забувайте пити багато води.

Нагадаємо, що син Єлизавети II принц Ендрю може втратити титул через секс з підлітком.

Читайте також, що Барбадос скинув королеву Єлизавета II.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом