Netflix продовжив ще на два сезони серіал, який образив українців
Netflix продовжив ще на два сезони серіал, який образив українців

Netflix продовжив ще на два сезони серіал, який образив українців

Онлайн-кінотеатр Netflix заявив, що продовжує свій популярний серіал "Емілі в Парижі" з Лілі Коллінз в головній ролі на ще два сезони. Дату прем'єри поки не називали.

Про це написали на офіційній сторінці серіалу в Instagram, 10 січня.

"Скажіть "бонжур" 3 и 4! Емілі офіційно повертається на ще два сезони", - йдеться в повідомленні Netflix.

Перший і другий сезони "Емілі в Парижі"

Перший сезон серіалу вийшов у 2020 році і складався з 10 серій. У центрі сюжету американка Емілі Купер, яка через роботу переїжджає з США до столиці Франції – Парижа, де на неї чекають нові знайомства, зустрічі і кохання.

Другий сезон серіалу вийшов у грудні минулого року. У цих десяти серіях героїня Лілі Коллінз повинна визнати помилки минулого і продовжити свої пригоди у світовій столиці кохання.

Серіал про молоду американку в Парижі став дуже популярним і увійшов до першої десятки найкращих проєктів Netflix. Незважаючи на це, "Емілі в Парижі" зіткнувся з критикою з боку глядачів через часте використання стереотипів. Зокрема, це стосується глядачів з Франції.

Українців обурив образ Петри в серіалі "Емілі в Парижі"

У другому сезоні "Емілі в Парижі" з’являється українка Петра з Києва. Знову автори серіалу зіткнулися з неоднозначною реакцією через стереотипи, адже Петру показали як неосвічену дівчину з поганим смаком, яка боїться депортації і не цурається щось вкрасти.

Через карикатурний образ героїні-українки тоді чинний міністр культури Олександр Ткаченко надіслав листа до Netflix, у якому розповів про стурбованість українських глядачів зображенням Петри. Незабаром він отримав відповідь. У Netflix запевнили, що почули критику та в майбутньому співпрацюватимуть тісніше з Україною, щоб такого не повторилося.

Нагадаємо, що Netflix образив українців дурною копією Лесі Нікітюк у серіалі "Емілі в Парижі".

Читайте таокж, що Netflix відповів на обурення міністра образливим образом Українки в "Емілі в Парижі".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом