Дізнайтеся свій тип особистості, відповівши на 4 питання - найточніший психологічний тест
Дізнайтеся свій тип особистості, відповівши на 4 питання - найточніший психологічний тест

Дізнайтеся свій тип особистості, відповівши на 4 питання - найточніший психологічний тест

Психологічний тест Майерс-Бріггс (MBTI) допоможе Вам розкрити тип вашої особистості. Його створили у часи Другої світової війни, щоб жінки могли обрати підходящу професію і замінити чоловіків, які пішли на фронт.

Про це пише ТСН.

Пропонуємо Вам пройти коротку версію тесту MBTI, щоб з’ясувати тип Вашої особистості. Для цього необхідно відповісти на чотири питання з двома варіантами відповіді.

Тест Майерс-Бріггс (MBTI)

Ви повністю виснажені до кінця складного робочого тижня. Як збираєтесь провести вихідні?

  • Я зателефоную своїм друзям – запитаю їх про плани. Ми повинні зустрітися. Я знаю, що відкрився новий ресторан/у кінотеатрах йде гарна комедія/у пейнтбольному клубі великі знижки. - Е
  • Я залишусь удома і вимкну телефон, подивлюся нову серію улюбленого телешоу/серіалу, розв'яжу кросворд, почитаю книгу, прийму теплу ванну з пінкою тощо. – І
Дізнайтеся, який ви тип особистості?

Який з наведених описів підходить вам більше?

  • Найголовніше для мене те, що відбувається тут і зараз. Я реально оцінюю ситуацію та звертаю увагу на деталі. - S
  • Реальність – це нудно. Я люблю мріяти та подумки програвати можливі майбутні події. Під час рішень я більше покладаюся на власну інтуїцію, ніж на факти. – N

Вас намагається переманити конкурент нинішнього роботодавця. Що ви робитимете, якщо зарплата в іншій компанії вища, але вам подобається нинішній колектив і начальник натякає на підвищення?

  • Дізнаюся якомога більше про компанію-конкурента, проконсультуюся з HR-менеджером, складу список переваг та недоліків пропозиції. Перед рішенням зважу усі за і проти. – Т
  • Я завжди прислухаюся до власних почуттів. Так зроблю і цього разу. – F

До весілля ваших близьких друзів залишилося лише два тижні. Як ви готуєтеся до події?

  • Старанно, бо вважаю, що краще бути у всеозброєнні. - J
  • Навіщо готуватися? Я просто добре повеселюся на вечірці, моя весільна промова буде імпровізованою. - Р
Дізнайтеся, який ви тип особистості?

Відповіді

Складіть букви ваших відповідей разом і визначте ваш тип особистості

ESTJ – Менеджер

Ви практичний і послідовний, любите порядок вдома і на роботі і завжди дієте за планом. Ви любите переконувати людей у своїй правоті і змушувати їх діяти за вашим планом. Ви надаєте перевагу фактам, а не почуттям.

ENTJ - Командир

Ви ризикова і смілива людина. Ви легко надихаєтеся на нові проекти. При цьому ви завжди оцінюєте тверезо свої здібності і досягнення. Ви добре сприймаєте нові тенденції та відкриті для ідей.

ESFJ - Учитель

Ви добра, дбайлива і уважна людина. Ви добре ладнаєте з іншими, завжди стаєте душею компанії і готові прийти на допомогу. На жаль, іноді ви поступаєтеся особистими інтересами заради оточуючих.

ESTP — Маршал

Ви прагнете перемагати і досягати своїх цілей будь-яким способом. Не терпите контролю і не йдете на компроміс. Ви дуже активний та самоорганізований, завжди дієте за планом і швидко можете відреагувати на стресову ситуацію.

ENFJ — Наставник

Ви дуже емоційна людина, активно використовуєте міміку і жести. Ви чуйні до чужих емоцій і легко помічаєте навіть найменшу лукавість. У коханні ви ревниві і недовірливі.

ENTP — Винахідник

Ви генератор нових ідей, завжди намагаєтеся щось створити. Ви дуже легко адаптуєтеся і опановуєте нові навички. Ви не любите рутину, тому постійно змінюєте рід діяльності – і роботу, і хобі.

ESFP — Політик

Ви вмієте оцінювати можливості свого оточення і професійно маніпулюєте іншими. Під час спілкування ви насамперед керуєтеся власними інтересами, хоча і намагаєтеся створити образ сорочки-хлопця. Ви не любите гаяти час і прагнете швидких результатів.

ENFP — Чемпіон

Ви творча і гармонійна особистість. У вас поєднуються риси як інтроверта, так і екстраверта. Ви добре ладнаєте з іншими, а також даєте хороші поради.  Ви маєте багату уяву і високий IQ.

INFP — Цілитель

Ви лірик і мрійник. Ваша внутрішня гармонія для вас на першому місці, однак ви добре розумієте інших людей. Ви звертаєте багато уваги на зовнішність і намагаєтеся добре виглядати за будь-яких обставин.

ISFP — Композитор

Ви практична, дбайлива, надійна та вірна людина. Не намагаєтеся вибитися в лідери та маніпулювати іншими. Ви легко знаходите позитив і справляєтеся з рутиною. Однак для вас на першому місці - почуватися потрібним. Тому ви часто допомагаєте іншим і не любите конфліктів.

INTP — Архітектор

Ви за природою філософ. Завжди прагнете спокою та комфорту, однак часто буваєте напружені, бо намагаєтеся зібрати усі факти, думки та ідеї. Будь-які рішення ухвалюєте з обережністю. Вам важко приймати зміни.

INFJ — Радник

Ви володієте відмінною інтуїцією. Люди, їхні почуття та здібності – для вас відкрита книга. Тому до вас часто звертаються за порадою. Ви вразливі і не переносите агресію. Ви легко забуваєте про навчання, якщо є можливість зайнятися саморозвитком.

INTJ — Натхненник

У вас багатий внутрішній світ, ви прагнете досконалості в усьому і хочете покращити все і всіх. Однак іноді вам складно будувати стосунки з людьми. Тому часто навмисно дистанціюєтеся. Так ви демонструєте свою незалежність.

ISFJ — Захисник

Для вас головне – щирість. Ви не переносите фальші і лукавства і намагаєтеся триматися подалі від "чужих". Ви спостережливі і дуже обережні у своїх словах та діях, проте завжди намагаєтеся допомогти іншим.

ISTP — Різнороб

Зазвичай такі люди наділені технічним складом розуму, проте світ сприймають через почуття. Ви любите майструвати. Коли стосується прийняття рішення, ви не поспішаєте і усе зважуєте, щоб не помилитися. Незважаючи на це, ви дуже пунктуальні. Ваша думка завжди об'єктивна і конкретна.

ISTJ – Інспектор

Ви вдумлива і відповідальна особа. Ви не приймаєте речі такими, які вони є, і намагаєтеся аналізувати будь-яку інформацію, що надходить. У спілкуванні ви надаєте перевагу офіційному контакту замість дружнього.

Нагадаємо про психологічний тест в картинках.

Читайте також, що iPhone стане особистим психологом, виявляючи депресію у власників.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом