"Спалимо Конституцію на Хрещатику разом з вами": у РФ погрожують ввести війська в Україну
"Спалимо Конституцію на Хрещатику разом з вами": у РФ погрожують ввести війська в Україну

"Спалимо Конституцію на Хрещатику разом з вами": у РФ погрожують ввести війська в Україну

Антон Красовський, російський пропагандист та директор каналу RT, в ефірі своєї програми «Антоніми» на тому ж каналі RT погрожував українцям, а також показував непристойні жести.

Відео із заявами Антона Красовського можна переглянути на каналі його програми «Антоніми» на відеохостингу Youtube.

Погрози Антона Красовського українцям

Російський пропагандист Антон Красовський заявив, що якщо Україна вступить до НАТО, то РФ введе війська та захопить «так звану «Україну». Крім цього, Красовський також погрожував в ефірі спалити на Хрещатику українців разом із Конституцією.

На думку Красовського, Україна до НАТО вступити не зможе. Журналіст та директор каналу заявив, що Росія не допустить цього і введе свої війська в Україну, оскільки, за словами Антона Красовського, «це їхня земля». Крім цього, журналіст назвав українців «тварюками» і, показуючи непристойний жест наголосив: «Хр*н вам, а не НАТО».

Таку виставу Антон Красовський розіграв після того, як запрошений на ефір гість підкреслив, що Україна та Грузія, дуже ймовірно, вступлять у НАТО ще за часів президентства Володимира Путіна. 

Реакція на заяви Красовського

На відео із заявами Красовського багато хто в Україні вже відреагував. Зокрема це зробив Олексій Гончаренко. «Антон Красовский, ну и мразь же ты», — написав Гончаренко у своєму Facebook. 

Український політик підкреслив, що російський пропагандист таким чином лишній раз нагадав, як росіяни насправді ставляться до українців. 

«Це пост-нагадування про "улюблених братів", які так і чекають моменту, щоб "підтримати" нас у наших бажаннях та починаннях. Невже все ще є люди, які не бачать того, як ці «родичі» насправді ставляться до українців?», — написав Гончаренко.
Реакція на заяви Антона Красовського

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Європа нас зрадила: Іспанія визнала Крим частиною Росії.

Також портал MY.UA писав: "Ще не напали на Україну, а вже несуть втрати": у Росії полковник поліції загинув через салют.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом