"300 тисяч доларів вициганили з Пороха": Арестович назвав протестувальників віслюками
"300 тисяч доларів вициганили з Пороха": Арестович назвав протестувальників віслюками

"300 тисяч доларів вициганили з Пороха": Арестович назвав протестувальників віслюками

Мітинги на підтримку п’ятого президента Україна Петра Порошенка проплачені.

З такою заявою виступив у середу, 19 січня, Олексій Арестович — колишній спікер української делегації у Тристоронній контактній групі, що займається вирішенням питань Донбасу.

Олексій Арестович у мережі Facebook опублікував пост, у якому заявив, що у нього є певна інсайдерська інформація щодо мітингів на підтримку Петра Порошенка. За словами Арестовича, інформація ця прямо зі штабу Порошенка, а йдеться там про те, що на організацію мітингів Петро Порошенко та його команда витратили кругленьку суму. 

Порошенко заплатив за мітинги?

Так, Арестович пише, що за організацію мітингів Порошенко заплатив 300 тисяч доларів. 100 тисяч відразу ж кудись поділися — «стирили», — пише Арестович.

На решту коштів було організовано мітинги. «Підтягнули 2000 осіб, каре рятівників нації, ослів — на середину каре. По сотні за голову. Не злітає народна підтримка без фінансової», — написав у мережі Олексій Арестович.

Блогер та колишній спікер ТКГ додав, що Петро Порошенко — це політична фігура, яка може існувати тільки за двох умов. Цими двома умовами, на думку Арестовича, є корупція і розкол.

У чому проблема України на думку Арестовича

Крім персони Порошенка, Арестович також поговорив і на інші теми. Зокрема він розповів, у чому проблема України. Арестович вважає, що кожне суспільство потребує солідарності. В Україні, очевидно, її немає. 

«Без солідарності суспільство неспроможне забезпечити необхідний рівень виробництва, бо виробничі ланцюжки, щоб забезпечити високу додану вартість — це питання довіри. У нас немає солідарності – немає довіри – немає ланцюжків – немає економіки – немає майбутнього», — написав блогер.
Олексій Арестович

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Порошенко з розмахом відсвяткував рішення суду в "Царському селі": прихована камера.

Також портал MY.UA писав, чому Арестович розкритикував Зеленського і звільнився: "Це найгірше, що можна було зробити".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом