Порошенко з розмахом відсвяткував рішення суду в "Царському селі": прихована камера
Порошенко з розмахом відсвяткував рішення суду в "Царському селі": прихована камера

Порошенко з розмахом відсвяткував рішення суду в "Царському селі": прихована камера

Після того, як суд вирішив не брати під варту п’ятого президента України та лідера «Європейської Солідарності» Петра Порошенка під варту, він вирушив у ресторан. Журналісти коментують, що Порошенко поїхав туди «святкувати».

Фото Петра Порошенка у ресторані опублікували у виданні «Українська правда».

Лідер «Європейської Солідарості» ім’я якого фігурає у більш ніж 50 справах, поїхав після озвученого рішення суду не брати його під варту в ресторан «Царське село». Заклад знаходиться у самому серці столиці — в Києві по вулиці Лаврській, 22. У мережі доступне меню ресторану.

Біля того ж ресторану помітили і соратників Петра Порошенка — народних депутатів 9-го скликання від «Європейської Солідарності» Вікторію Сюмар, Олексія Гончаренка, Ірину Геращенко, Яну Зінкевич та інших. 

Фото Петра Порошенка у ресторані опублікували у виданні «Українська правда»

Також серед присутніх можна було впізнати Святослава Цеголка — прессекретаря Петра Порошенка, адвоката Іллю Новікова, Віталія Гайдукевича — журналіста.  Серед інших в «Царському селі» на той момент знаходився Ігор Воронов — мільйонер, бізнесмен. Він вийшов  із закладу за 5 хвилин після Петра Порошенка.

У «Царському селі» знаходився й Ігор Воронов. Фото "Українська правда"

Святкували новорічні та різдвяні свята

Про «святкування» журналісти не жартують, оскільки незадовго до того, як команду Порошенка помітили в ресторані, у мережі пост опублікувала Ірина Геращенко. Вона написала, що разом із іншими депутатами фракції «ЄС» вона запросила Петра Олексійовича святкувати з ними новорічні й різдвян свята.

Пост Ірина Геращенко

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що адвокату Петра Порошенка запропонували купити запис наради у Зеленського.

Також портал MY.UA писав, що Савченко розповіла, як українці ставляться до суду над Порошенком: "То плакати, то сміятись".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом