Олександр Усик розповів, як "кошмарять" українців у Криму: "Немає такої свободи, яка була"
Олександр Усик розповів, як "кошмарять" українців у Криму: "Немає такої свободи, яка була"

Олександр Усик розповів, як "кошмарять" українців у Криму: "Немає такої свободи, яка була"

Український боксер Олександр Усик розповів, які у нього враження після останніх відвідин Криму.

Про це боксер розповів у рамках інтерв’ю на YouTube-каналі телеведучої Маші Єфросініної.«Екзамен» за участю Олександра Усика вийшов на каналі ведучої у вівторок, 18 січня.

Олександр Усик два роки тому відвідував анексований Крим. Їздив туди, оскільки у нього там залишилося багато рідних та друзів. Наприклад, у Криму живуть теща й тесть боксера, його сестра та племінниця. Такод Усик говорить, що з багатьма жителями Криму він просто товаришує, досі з ними спілкується, попри російську анексію.

Олександр Усик розповів, як їздив у Крим

Усик підкреслює, що востаннє їздив у Крим ще до пандемії. Боксер говорить, що тепер в Криму нема тієї свободи, яка була раніше. Так, кримчан Олександр раніше сприймав дуже сонячними, променистими людьми, а зараз це змінилося. 

«Втратили ми це, втратили. Я теж як кримчанин», — зізнався Олександр Усик Маші Єфросініній.

Як Усик перетинав кордон

Коли боксер їздив у Крим, то в нього були певні труднощі. Усик згадує, що їхав просто відпочити, покупатися в морі, поспілкуватися з близькими. Проте в Криму дуже «кошмарять». 

«Куди ви їдете? Навіщо їдете? А скільки ви там будете?», — багато питань задають на кримському кордоні. Крім того, через такі «допити» на кордоні часто утворюється велика черга, люди не можуть швидко потрапити на півострів. На українському кордоні, наголошує Усик, усе чудово. Жодних проблем з перетином кордону в нього не виникло. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Усик втратив все через політичну позицію: "Багатомільйонні контракти пішли".

Також портал MY.UA писав, що Тайсон Ф'юрі образив нашого Олександра Усика: "Маленький і напханий стероїдами".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом