Олеся Бацман розкрила справжню причину обстрілу офісу її чоловіка Дмитра Гордона
Олеся Бацман розкрила справжню причину обстрілу офісу її чоловіка Дмитра Гордона

Олеся Бацман розкрила справжню причину обстрілу офісу її чоловіка Дмитра Гордона

Олеся Бацман, українська журналістка та дружина Дмитра Гордона, редакцію якого, за його заявою, обстріляли 19 січня, розповіла, якою була справжня причина обстрілу.

Про це журналістка розповіла в ефірі телеканалу «Україна24»  у ток-шоу Василя Голованова.

19 січня Дмитро Гордон роповів, що виявив на вікні своєї редакції слід від кулі. Він записав відеозвернення, в якому розповів детальніше про інцидент, а аткож показав слід від кулі.

Ситуацію з обстрілом прокоментувала дружина журналіста Олеся Бацман.

Олеся Бацман

Олеся Бацман про обстріл видавничого офісу Дмитра Гордона

Те, що у вікно офісу Дмитра Гордона вцілила куля, Олеся Бацман не вважає збігом. «Якесь таке неочікуване співпадіння», — говорить вона в ефірі. 

Журналістка розповіла, що отвір від кулі виявила помічниця Гордона. Відразу ж викликали правоохоронців. Наразі ведуться необхідні слідчі дії, відкрито кримінальне провадження. Олеся Бацман переконана, що того, хто стріляв, скоро знайдуть. І тоді поліція дізнається, з якою метою та людина стріляла, а, можливо, її хтось попросив зробити це.

Редакція не буде припиняти своєї діяльності

Олеся Бацман підкреслює, що припиняти діяльності вони не будуть, оскільки в Україні діє свобода слова. 

«Так, за неї (свободу слова) треба боротися кожного дня, кожну хвилину. І ми, звичайно ж, будемо продовжувати це робити на нашій інформаційній передовій, і ніхто нас не зупинить», — резюмувала Олеся Бацман.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що редакцію Дмитра "обстріляли", а українці все жартують: Гордон більше не в шоколаді?

Також портал MY.UA писав, що слідом за "Гордоном в шоколаді" на прилавках з'явилася "Гордон халва". "Гордона в шоколаді" вам було мало? Тоді тримайте халву від журналіста.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом