У США порівняли Україну з Афганістаном і порадили купувати "квитки на евакуаційний рейс"
У США порівняли Україну з Афганістаном і порадили купувати "квитки на евакуаційний рейс"

У США порівняли Україну з Афганістаном і порадили купувати "квитки на евакуаційний рейс"

«Жарти» про Україну з’явилися на американському телебаченні. Так, комік Тревор Ноа пожартував про те, що українцям треба купувати квитки на евакуаційні рейси.

Невдалий жарт американського коміка показали в програмі The Daily Show — одного з найпопулярніших гумористичних шоу у США. Показують програму на CTV Comedy Channel.

Тревор Ноа прокоментував ситуацію в Україні та порівняв нашу державу з Афганістаном. Ноа заявив, що якби він був українцем, то заздалегідь подумав би про свою безпеку та придумав план, як евакуюватися з країни. Тревор пожартував, що завчасно купив би квиток на евакуаційний рейс. 

Імовірно, таким чином Тревор Ноа натякнув на ситуацію, яка сталася в Афганістані, коли в країну увійшли бойовики «Талібану». Тоді жителі Афганістану будь-якими способами намагалися покинути країну. Деякі навіть пробували чіплятися за шассі літака, щоб тільки не залишатися там.

Офіційна реакція на «жарт» Тревора Ноа поки не послідувала. 

Чи є причини для паніки

В Україні навпаки влада заспокоює громадян. Так, зі зверненням виступив президент Володимир Зеленський, запевнивши, що причин для паніки немає. Ситуація в країні, за його словами, контрольована. Зеленський відзначив, що дійсно обстріли на Сході продовжуються, а російські формування досі перебувають поблизу кордону з Україною. Проте украхнський гарант підкреслює, що в України вистачить сил, аби й надалі тримати ситуацію під контролем. 

Президент України Володимир Зеленський

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Рамзан Кадиров погрожує зробити з нас нову Чечню. "Давно забрав би Україну".

Також портал MY.UA писав: Росія нападе 20 лютого?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом