"Діти подаватимуть патрони": як київська Валькірія з Могилянки захищає столицю
"Діти подаватимуть патрони": як київська Валькірія з Могилянки захищає столицю

"Діти подаватимуть патрони": як київська Валькірія з Могилянки захищає столицю

На захисті столиці України - Києва - стоять не тільки мужні хлопці і дорослі чоловіки, а й молоді дівчата, які не можуть бути осторонь, коли російські окупанти хочуть захопити їхню Батьківщину.

Подробиці - на сторінці добровольчого батальйону "Карпатська Січ" в Facebook.

Дівчата - в перших рядах оборони

Символічно, що розповісти про себе і звернутися до російських солдатів дівчина на ім'я Василина вирішила саме 14 березня, в День українського добровольця. Ця молода киянка до початку війни навчалася в Києво-Могилянській академії, паралельно працювала перекладачкою. Але ось настало 24 лютого, і вона кинула навчання і роботу, щоб захищати і обороняти столицю.

Дівчина Василина з добровольчого батальйону "Карпатська Січ" захищає Київ від російських окупантів

Сухопутні війська ЗСУ можуть пишатися такими людьми як Василина, яка, незважаючи на жахи військових дій, не побоялася взяти зброю і встати рука-об-руку з дорослими чоловіками. Вона є членом добровольчого батальйону "Карпатська Січ", і ще в 2014 році захищала рубежі східних кордонів України.

Діти подаватимуть набої

Василина записала відеозвернення до російських солдатів, яке просякнуто впевненістю у власній непереможності і внутрішньою силою. Дівчина запевнила: "Російський солдат, тебе тут ніхто не боїться. Валькірії Києва готові пліч-о-пліч з нашими чоловіками вбивати тебе. А наші діти будуть подавати нам патрони".

Саме Валькіріями називає Василиса себе і своїх подруг в батальйоні. Зауважимо, в скандинавській міфології це діва-войовниця на крилатому коні і зі списом в руках, одна згадка якої змушувала ворогів стискатися зі страху.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Моргенштерн зняв кліп проти війни зі зверненням до російських солдатів: "Пиздуйте нахуй звідси".

Також ми писали, що Рамзан Кадиров наказав своїм бойовикам викрасти українських дітей.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом