Зарицька, Дурнєв, Павлик та інші: хто з українських зірок переїхали через війну
Зарицька, Дурнєв, Павлик та інші: хто з українських зірок переїхали через війну

Зарицька, Дурнєв, Павлик та інші: хто з українських зірок переїхали через війну

Жителі Закарпаття славляться своєю гостинністю і тому приймають в такий непростий період вимушених переселенців з різних куточків України, включно з зірками.

І хоч відомі українці намагаються не афішувати свій приїзд на територію Закарпаття, проте деякі імена стали відомі джерелам видання Mukachevo.net.

Зіркові українці, які перебувають на Закарпатті

  • Олександра Зарицька, солістка групи Kazka - раніше багатьох інших зірок приїхала на Закарпаття і відразу почала надавати допомогу українським військовим. Так, Зарицька і місцеві жителі Берегово займаються плетінням маскувальних сіток для військовослужбовців.
Олександра Зарицька допомагає волонтерам на Закарпатті
  • Олексій Дурнєв: популярний в Україні комік, якого вважають майстром сарказму, родом з Маріуполя. Шоумен зараз знаходиться в Мукачеві, де створив Telegram-канал "Боже, яке кінчене", на якому розкривається зомбованість і нездатність адекватно мислити росіян. Для подальшої роботи Дурнєв знімає знімальний павільйон на місцевому телевізійному каналі.
  • Подружжя Павликів також зараз оселилося в Мукачеві. Катерина веде активну діяльність як волонтер. А Віктор у Мукачівському Палаці культури і мистецтва записав новий патріотичний трек.
Катерина Павлик займається волонтерством у Мукачеві
  • У стінах Мукачівського Палацу культури і мистецтва пісню записала і співачка Наталія Могилевська. Композиція називається "Говоримо НІ, жахливій війні". За словами піар-менеджера Могилевської, вона залишалася тут протягом декількох днів, зустрілася з Юрієм Рибчинським, написала пісню і зняла кілька кадрів для кліпу, який нещодавно вийшов.
  • У рідному Закарпатті зараз також перебувають учасники музгрупи "Без обмежень".
  • Також в Закарпатті на очі місцевим жителям попався Андрій Пятов - капітан нацзбірної з футболу, співачка Оля Полякова, актори "Дизель шоу" та інші українські зірки.

Раніше ми писали, що Потап заткнув Олю Бузову фотографією пораненої в Маріуполі дитини.

Також нагадаймо, що на сторінці Тіматі з'явилося правдиве відео про війну в Україні: "Вам нахабно брешуть!".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом