"Мені плювати": Лобода емоційно відповіла на ідею відібрати у неї держнагороди в Україні
"Мені плювати": Лобода емоційно відповіла на ідею відібрати у неї держнагороди в Україні

"Мені плювати": Лобода емоційно відповіла на ідею відібрати у неї держнагороди в Україні

Опальна співачка-українка Світлана Лобода, яка протягом багатьох років жила і працювала в РФ, відреагувала на те, що в Комітеті ВР з гуманітарної та інформаційної політики задумалися про позбавлення її звання заслуженої артистки України.

Зірка запевнила, що державні нагороди їй байдужі, і додала, що кожну вільну хвилину займається волонтерством. Відповідне звернення вокалістки розміщено на її каналі в Telegram.

Детальніше про заяву Лободи

За словами артистки, як тільки в Україні почалася війна, в її офісі відбулася "трансформація" у подобу волонтерського штабу, а всі працівники, як і сама Світлана, почали допомагати українцям, постраждалим в результаті військових дій.

Скріншот з відео Лободи про те, як вона допомагає українцям

"Щохвилини надаю всебічну допомогу в їх роботі і роблю все, що від мене залежить, щоб кожна людина змогла отримати хоча б предмети першої необхідності", - заявила Лобода, додавши, що приховувала свою діяльність, щоб уникнути "показушності".

Однак, судячи з усього, після пропозиції позбавити її нагород співачка поміняла думку і вирішила продемонструвати свою допомогу співвітчизникам. Так, зірка поділилася зробленим в супермаркеті відео, на якому закидає у візки необхідне продовольство, засоби гігієни і т.д.

"Я знаю, що сьогодні все частіше з'являються всілякі "списки", в яких людей знову намагаються розділити за принципом "чи достатньо ти хороший, щоб бути патріотом". Так ось я вам скажу: мені плювати на ваші списки!"- емоційно запевнила співачка, зазначивши, що рада наявності часу для волонтерства.

"Піду витрачу ще пару мільйонів гривень на закупівлю памперсів і сумішей для вмираючих з голоду дітей!" - завершила своє звернення Лобода.

Доповнення

Як відомо, зараз у згаданому Лободою списку комітету українського парламенту з питань гуманітарної та інформаційної політики також знаходяться й інші відомі особистості. Йдеться, зокрема, про Миколу Баскова, Володимира Бортка, Василя Герелло, Філіпа Кіркорова, Ігоря Крутого, Ані Лорак і Таїсію Повалій.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Лобода не відмовлялася від українського паспорта: "У мене одне громадянство. Було є і буде".

Нагадаємо також, що Віра Брежнєва в Польщі стала волонтеркою в пункті гуманітарної допомоги Україні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом