Юлія Льовочкіна повернулася до України, натомість на шикарному курорті ховаються її брат та скандальний бізнесмен
Юлія Льовочкіна повернулася до України, натомість на шикарному курорті ховаються її брат та скандальний бізнесмен

Юлія Льовочкіна повернулася до України, натомість на шикарному курорті ховаються її брат та скандальний бізнесмен

Юлія Льовочкіна, яка потрапила до парламенту за списками партії ОПЗЖ, повернулася до України. На кордоні у неї виявили проблеми з паспортом.

Після тривалих перевірок її таки пустили в країну. Водночас, її брат Сергій Льовочкін разом зі скандальним бізнесменом Юрієм Дубинським, а також своїм другом Олександром Пузановим все ще ховається від війни в Україні на французькому елітному курорті.

Юлія Льовочкіна виїхала з України ще в січні і за законом не мала права без додаткових дозволів та набуття статусу перебувати на території ЄС більше трьох місяців поспіль. Ймовірно, у зв'язку з цим у неї могли б виникнути проблеми при перетині кордону (точну причину співрозмовники не назвали).

І Юлія та Сергій Льовочкіни зобов'язані були повернутися в Україну та продовжити парламентську діяльність. Сергій Льовочкін, як і його партнери Юрій Дубинський та Олександр Пузанов, є військовозобов'язаними. Робота в парламенті дає право на бронювання, однак у період воєнного стану він мав перебувати в Україні.

В результаті ж Льовочкін ховається від війни, і від своєї парламентської діяльності, і від військової мобілізації. Раніше стало відомо, що сім'ї Льовочкіних належить вілла в комуні Сен-Жан-Кап-Ферра, що за 6 км від Ніцци.

Разом із Льовочкіним у Франції ховаються від війни бізнесмен Юрій Дубинський та нардеп, голова київської міської організації ОПЗЖ Олександр Пузанов. Пузанов – однокласник Юлії Льовочкіної, а також друг та партнер Сергія Льовочкіна.

Юрій Дубинський – керівник "Євроенерготрейд", який був замішаний у скандалі з "Укргазвидобуванням". За нашою інформацією, Дубинський постачав газ на заводи олігарха Дмитра Фірташа під гарантії Льовочкіна. І Фірташ нібито досі винен компанії Дубинського, яка є найбільшим імпортером газу в Україні, 1 млрд грн.

Дубинський, за даними судового реєстру, проходив як обвинувачений. Його визнали винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 27, ч.2 ст. 28, ч. 2 ст. 205 КК України (фіктивне підприємництво). Постановлено сплатити на користь ПАТ "Укргазвидобування" на відшкодування завданих збитків 30 млн. грн.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом