Столар увійшов до нової депутатської групи у Верховній Раді «Відновлення України»
Столар увійшов до нової депутатської групи у Верховній Раді «Відновлення України»

Столар увійшов до нової депутатської групи у Верховній Раді «Відновлення України»

Також у депутатській групі зібрались колишні члени «ОПЗЖ» та колишні «Слуги народу».

У Верховній Раді з'явилась нова депутатська група «Відновлення України», про це повідомив народний депутат від фракції «Голос» Ярослав Железняк.

До депутатської групи увійшли 17 народних обранців, серед яких власник медіахолдингу Live Network Вадим Столар, колишні члени «ОПЗЖ» Ігор Абрамович, Тетяна Плачкова, Олександр Фельдман, колишні «Слуги народу» Артем Дмитрук та Олександр Юрченко.

Співголовами групи «Відновлення України» стали безпартійні Ігор Абрамович та Максим Єфімов.

Раніше «Схеми» з'ясували, що Ігор Абрамович вилетів з України 12 лютого та не відвідує засідання Верховної Ради. За інформацією журналістів, він, імовірно, перебуває у Франції – його декілька разів бачили в квітні в околицях Ніцци.

Вадим Столар у березні 2022-го повідомляв, що перебуває за кордоном, але обіцяє невдовзі повернутися.

Нагадаємо, після 24 лютого зі складу фракції «ОПЗЖ» почали виходити окремі депутати. Повідомлялось, що заяви на вихід з фракції «ОПЗЖ» написали Вадим Столар, Ігор Абрамович, Тетяна Плачкова, Олександр Фельдман.

Пізніше 25 нардепів створили свою депутатську групу «Платформа за життя та мир». 14 квітня фракція «ОПЗЖ» припинила роботу у парламенті. 3 травня Верховна Рада ухвалила закон щодо заборони в Україні діяльності проросійських партій.

Фото: Ярослав Железняк, пресслужба «ОПЗЖ»

Теги по теме
Верховная Рада
Источник материала
Поделиться сюжетом