Головне за 25 серпня: 300 мільйонів від Януковича для ЗСУ, секрет Фаліон, провокації путіна і правда від Притули про байрактари
Головне за 25 серпня: 300 мільйонів від Януковича для ЗСУ, секрет Фаліон, провокації путіна і правда від Притули про байрактари

Головне за 25 серпня: 300 мільйонів від Януковича для ЗСУ, секрет Фаліон, провокації путіна і правда від Притули про байрактари

Чому в Україні стало менше яловичини й чого чекати далі: виробники назвали сумні цифри

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Продаж м'яса, скріншот з відео

Українські аналітики повідомили, що за січень-липень 2022 року було експортовано 5,34 тис. тонн української яловичини, що становить лише 36% від тих об'ємів, які було експортовані за аналогічний період 2021 року. Фахівці пояснюють, що переробні м'ясні комплекси неспроможні скуповувати в довоєнних обсягах тварин через обмеження збуту продукції, зміни експортної логістики та значне скорочення внутрішнього попиту.

Сергій Притула показав байрактари, на які українці назбирали 600 млн грн: "зашиті" у вишиванку

Сергій Притула та Ігор Лаченков, фото: Telegram

Сергій Притула вперше показав, як виглядають байрактари, на які українці назбирали 600 млн гривень. Компанія Baykar зробила подарунок до Дня Незалежності України і "зашила" у пташках вишивку. Безпілотники прикрашені українськими орнаментами. Сергій Притула зазначив, що це вперше за 31 рік, коли українці зустрічають День Незалежності, як монолітна нація, об'єднана та згуртована.

Син Віктора Януковича передав 300 мільйонів гривень на потреби ЗСУ, але він цього ще не знає

Віктор та Олександр Янукович, фото: вільне джерело

Стало відомо про те, що понад 300 мільйонів гривень сина Віктора Януковича було передано Збройним силам України. Допомагають Україні, але не з власної волі. Про це йдеться в офіційній заяві на сторінці Офісу генерального прокурора у соціальній мережі Facebook. Гроші справді величезні, і тепер служитимуть на благо нашої країни, що не може не тішити.

Зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон розкрила онукам усі свої таємниці: "Різатимемо..."

Наталія Фаліон, фото: Instagram

Нещодавно пенсіонерка давала інтерв'ю в рамках "Зіркового шляху". Якось вона розповідала про пережиту смерть коханого чоловіка, про загиблого сина... на Youtube за нею стежать понад 110 тисяч людей. День, коли відбувалася ця зйомка, був днем ​​прихованих таємниць. Її онуки успішно зібрали кавуни, але навіть не здогадувалися, що Наталія Фаліон підготувала їм ще один "сюрприз" - персики.

Олексій Резніков розкрив усі карти про майбутні провокації путіна, "найгірший сценарій" позаду

Олексій Резніков, фото: Instagram

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков вирішив висловитися з приводу того, чого очікувати українцям у майбутньому від війни з росією. Приводів для переживання поменшало. На думку Олексія Резнікова, Україна на сьогоднішній день вже пережила всі "найгірші сценарії" розвитку війни з диктаторською росією, і далі на нас чекає лише перемога.

Теги по теме
Виктор Янукович
Источник материала
Поделиться сюжетом