Зеленський зібрав Ставку: Бахмут й надалі будуть захищати та утримувати
Зеленський зібрав Ставку: Бахмут й надалі будуть захищати та утримувати

Зеленський зібрав Ставку: Бахмут й надалі будуть захищати та утримувати

КИЇВ. 14 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у вівторок провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Як повідомили в Офісі Президента, усі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмута, передає УНН.

Деталі

Як повідомили в Офісі, члени Ставки заслухали доповіді Головнокомандувача Збройних Сил України й командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ про актуальну ситуацію на фронті.

"Розглянувши перебіг оборонної операції на Бахмутському напрямку, усі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмута", - йдкться у повідомленні.

Додамо

На засіданні також проаналізували забезпечення озброєнням і боєприпасами підрозділів сил оборони на передовій.

Окремо було обговорено темпи та обсяги надходження техніки й озброєння від партнерів України та їх розподіл по угрупованнях військ, додали в ОП.

У засіданні взяли участь: керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Нагадаємо

У Бахмуті на Донеччині тривають бої. Українські військові відбили атаки ворога в районах населених пунктів Оріхово-Василівка, Григорівка, Часів Яр, Іванівське.

Теги по теме
Украина Владимир Зеленский Офис Президента
Источник материала
Поделиться сюжетом