Книга журналіста Сергія Руденка «Бій за Київ» вийде друком до Дня Незалежності
Книга журналіста Сергія Руденка «Бій за Київ» вийде друком до Дня Незалежності

Книга журналіста Сергія Руденка «Бій за Київ» вийде друком до Дня Незалежності

Видання містить 17 розділів, які висвітлюють події оборони столиці після початку повномасштабного російського вторгнення через особисті історії героїв.

Книга українського публіциста Сергія Руденка про оборону Києва після початку російського повномасштабного вторгнення з ілюстраціями харківського митця Нікіти Тітова вийде друком до Дня Незалежності України. Про це «Укрінформу» повідомили у видавництві «Фабула».

Як зазначили у видавництві, 17 розділів книжки охоплюють аналіз подій до повномасштабного вторгнення, перші години нападу російської армії та реакцію в Києві, а також свідчення учасників боїв.

Серед героїв — Ігор Лапін, Ахтем Сеітаблаєв, Дмитро Лінькор, Андрій Хливнюк, Тетяна Чорновол, Сергій Кривоніс, брати Клички, Євген Спірін, Роман Безсмертний, Роман Ратушний, Макс Левін та інші. 

На сайті «Фабули» вже анонсували передпродаж книжки. 

Сергій Руденко — ведучий телеканалу «Еспресо». У 2021 році в Україні вийшла його книга «Зеленський без гриму». Вже наступного року її переклали на 25 мов. Видана у Німеччині книга також увійшла до списку бестселерів журналу Spiegel.

Він розповів про те, чому вирішив писати книгу про війну в Україні, що побачив у Києві та інших містах на початку повномасштабного вторгнення та як Україну тепер бачить Захід. 

Фото: «Фабула»

Теги по теме
война Журналисты
Источник материала
Поделиться сюжетом