20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Рабіновичу повідомили про підозру у держзраді
Рабіновичу повідомили про підозру у держзраді

Рабіновичу повідомили про підозру у держзраді

Рабіновичу повідомили про підозру у держзраді

Колишній депутат поширював антиукраїнську пропаганду.

​Державне бюро розслідувань повідомило про підозру у державній зраді колишньому народному депутату від забороненої в Україні партії "Опозиційна платформа — за життя" Вадиму Рабіновичу. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За даними правоохоронців, ексдепутат поширював серед населення та політичного керівництва країн Європейського Союзу антиукраїнську пропаганду. Рабінович у своїх публічних виступах та інтерв’ю маніпулятивно та неоднозначно висловлювався. Це завдавало шкоди суверенітету, територіальній цілісності та недоторканості України, а також несло загрозу для її державної, економічної та інформаційної безпеки. 

Пропаганда Рабіновича грала на користь РФ та сприяла ворогу досягати своїх цілей. Також діяльність Рабіновича забезпечувала РФ ідеологічну допомогу у здійсненні підривної діяльності проти України.

Нагадаємо, за даними джерел ZN.UA президент України Володимир Зеленський наприкінці липня підписав таємний указ про позбавлення громадянства депутатів Ігоря Васильковського ("Слуга народу"), Вадима Рабіновича, голови тероборони Дніпропетровщини Геннадія Корбана та олігарха Ігоря Коломойського.

Источник материала
Поделиться сюжетом