Більше ні слова: п'ять українських знаменитостей, які розірвали стосунки із родичами через війну
Більше ні слова: п'ять українських знаменитостей, які розірвали стосунки із родичами через війну

Більше ні слова: п'ять українських знаменитостей, які розірвали стосунки із родичами через війну

Історично склалося, що багато українців мають родичів у Росії чи близьких, які проживають на окупованих країною-терористкою територіях. Після 2014 року, а особливо після повномасштабного вторгнення, у деяких сім'ях стався розкол, оскільки росіяни та "зомбовані" російською пропагандою українці зайняли провоєнну позицію та підтримали окупантів.

Довелося відмовитися від спілкування з родичами-путіністами і деяким українським знаменитостям. OBOZREVATEL розповість їхні історії.

Наталія Могилевська

У співачки в Росії живе брат, якому на початку повномасштабного вторгнення зірка намагалася донести правду, розповідаючи про звірства окупантів в Україні. Могилевська відправляла родичу відео з бомбосховища, показувала, як РФ бомбардує Київ, Харків, Чернігів та інші колись мирні міста. Однак той не йшов на контакт, лише зрідка відповідаючи, що всі кадри – "фейк та постанова". Зрештою артистка вирішила просто розірвати з ним спілкування.

Олег "Фагот" Михайлюта

Один із солістів гурту ТНМК припинив спілкуватися зі старшим братом з Харкова після того, як той видав порцію пропагандистської маячні про "необхідність" початку війни. Він заявив, що "Зеленський злив Путіна", а тому той вторгся до України. Фагот "наїхав" на родича – все закінчилося гучною сваркою.

Ксенія Кошова

Дружина українського комедійного актора Євгена Кошового – уродженка Ялти. Після анексії Криму в 2014 році там залишилося жити багато родичів жінки, включаючи сестер. Після повномасштабного вторгнення кримчанки навіть жодного разу не написали Ксенії, тож вона вирішила зробити перший крок, відправивши сестрам фотографії зруйнованих російськими снарядами українських міст. У відповідь на це вони відправили їй букву Z. Після цього Кошова зрозуміла, що не бажає мати нічого спільного з тими, хто підтримує загарбників та вбивць.

Анна Різатдінова

Гімнастка зізналася, що припинила спілкуватися з матір'ю, яка залишається в окупованому Росією Криму, через її неоднозначну позицію. Бронзова призерка Олімпійських ігор-2016 якийсь час ще намагалася довести рідній людині, що та піддалася впливу російської пропаганди. Однак останній такий діалог призвів до того, що у мами спортсменки стався інсульт. Крім того, підтримує Путіна та розв'язану ним війну бабуся Різатдінової. Якось гімнастка іронічно "подякувала" кремлівському вождю, що він зруйнував її родину.

Стася Ровінська

Стася Ровінська – дочка української телеведучої та актриси Сніжани Єгорової, яка ще до повномасштабного вторгнення освідчувалась у коханні Путіну та Росії. Своєї думки колаборантка не змінила і після того, як зіркова дочка відправила їй відео з дітьми з бомбосховища в перші дні війни, коли окупанти намагалися захопити Київ і активно його бомбардували. Байдужість матері-зрадниці шокувала Ровінську, тож вона вирішила назавжди розірвати з нею спілкування.

Як писав OBOZREVATEL раніше, відома українська актриса Ольга Сумська також поскаржилася на родичів із РФ, які стали жертвами російської пропаганди. Зірка зізналася, що припинила спілкуватися з близькими людьми з країни-терористки, які підтримують так звану спецоперацію і намагаються переконати її у власній правді. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом