Залужний призначив нового очільника Львівського обласного ТЦК та СП
Залужний призначив нового очільника Львівського обласного ТЦК та СП

Залужний призначив нового очільника Львівського обласного ТЦК та СП

Глава Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький наголосив, що радий знайомству з новим очільником облвійськкомату. Він також зазначив, що нового керівника вже незабаром представлять колективу.

Ніязов очолив Львівський обласний ТЦК та СП

Козицький розповів, що до свого призначення очільником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Ніязов проходив службу в армії. Зокрема, він був на посаді начальника відділу планування оборонних ресурсів штабу однієї з військових частин Львівщини.


Артур Ніязов очолив Львівський обласний ТЦК та СП / Фото Максима Козицького

Вітаю з призначенням. Бажаю результативної роботи усій команді ЛОТЦК та СП під вашим керівництвом для наближення перемоги України,
– сказав Козицький.

Окрім того, очільник Львівської ОВА також подякував за службу Герою України, полковнику Денису Чаюку, який до цього очолювава облвійськкомат і також був присутній під час зустрічі. Зокрема, Чаюк пішов на підвищення і став заступником командира однієї з військових частин області.


Герой України Денис Чаюк став заступником командира військової частини у Львівській області / Фото Максима Козицького

У Львівському обласному ТЦК та СП кадрові перестановки

  • Президент Володимир Зеленський 11 серпня на засіданні РНБО ухвалив рішення про звільнення всіх голів обласних ТЦК та СП в Україні. Після цього рішення з посади пішов очільник Львівського ТЦК та СП Олександр Тіщенко, який довгий час очолював військкомат.
  • Уже 8 вересня очолив Львівський обласний ТЦК та СП полковник Денис Чаюк. Він брав активну участь у бойових діях проти російських загарбників та отримав звання Герой України.
  • Проте вже 10 жовтня стало відомо, що Валерій Залужний постановив звільнити Чаюка з посади очільника ТЦК та СП на Львівщині. Полковник обіймав цю посаду близько 1 місяця.
Теги по теме
Львовская область
Источник материала
loader
loader