13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Павло Зібров проникливо привітав Рибчинського з днем народження: «Став на коліно…»
Павло Зібров проникливо привітав Рибчинського з днем народження: «Став на коліно…»

Павло Зібров проникливо привітав Рибчинського з днем народження: «Став на коліно…»

Днями у Києві успішно пройшов благодійний авторський концерт поета, композитора, а нещодавно і виконавця власних пісень Євгена Рибчинського. 21 грудня у маестро був день народження. Поетові та синові поета виповнилося 54.

Цього дня у МЦКМ Жовтневий палац виступили народні артистки України, балерина Крістіна Шішпор та співачка Наталія Могилевська, заслужені – актори Ірма Вітовська та Юрій Дяк, зірка 90-х співак EL Кравчук та герой України поет Юрій Рибчинський. Віртуально був присутній на акції та читав вірш народний артист України Богдан Бенюк. У залі сидів із дочкою Діаною "золотий голос України" Павло Зібров.

У перших рядах сиділи сім'ї загиблих та полонених захисників Азовсталі. У руках глядачів були видні різнобавні букети та подарунки іменинникові.

У середині концерту під оплески та крики зали на сцену з великим арт-букетом вийшов Павло Зібров. Наблизившись до Рибчинського Зібров несподівано для публіки, як лицар, став на одне коліно, простяг квіти іменинника і підбіг до мікрофона.

"Ще ще скуповуйте Женю в оплесках", - вигукнув співак.

Павло не зміг утриматись, щоб не вийти на сцену і не заспівати). Справді порадував публіку. МЛДЦ!

"Золотий голос України" Павло Зібров із букетом

Зазвучав барабан і публіка у його ритмі стала аплодувати.

"Друзі, я вдячний долі, що тридцять років тому Женя прийшов до нас у гості, коли я тільки познайомився з Мариною, і приніс пісню, вірш до якої він написав - "Марина", — розповів Зібров і почав співати свій старий хіт.

У залі йому почали підспівувати та плескати. Підспівувати став і Рибчинський-молодший, який у суботу виклав відповідний твіт у мережі Х.

Після завершення концерту артисти були помічені у буфеті Міжнародного центру мистецтв, де пили за перемогу та "славу нації - смерть ворогам".

Раніше наш портал повідомляв, Микола Томенко дав точний рецепт: "Як перетворити Олімпіаду-2024 на Фестиваль перемоги та миру для України"

Источник материала
Поделиться сюжетом