Насичені та продуктивні 12 місяців: Василь Малюк святкує рік на посаді голови СБУ
Насичені та продуктивні 12 місяців: Василь Малюк святкує рік на посаді голови СБУ

Насичені та продуктивні 12 місяців: Василь Малюк святкує рік на посаді голови СБУ

Часто ці "підриви" мали пряме значення – наприклад, СБУ двічі за рік вдалосяатакувати Кримський міст. Що це вдалося досягти структурі за рік розповідає 24 Канал.

Успіхи СБУ за рік

За час головування Василя Малюка в СБУ особливо успішними були операції структури у Чорному морі. За дванадцять місяців Службі безпеки двічі вдалося вразити ненависний Кримський міст – важливу логістичну артерію російського війська.

Також вплив унікальних морських дрони СБУ "Sea baby" та "Мамай" відчули й російські кораблі. Спецпризначенці підбили 8 російських кораблів – Служба зняла морську блокаду Росії та змінила розклад сил у Чорному морі.

Окрім цього, за цей рік яскраво палала "бавовна" на російських військових об'єктах. СБУ підривала військові об’єкти, аеродроми, літак радіолокаційного виявлення А-50, комплекси ППО "Тріумф" та нафтопереробні заводи. Завдяки останньому експорт нафтопродуктів з Росії вже впав на 30%;

Окрім цього, за цей рік СБУ може похвалитися такими здобутками:

  • Бійці СБУ воюють у найгарячіших точках війни. Вони знищили ворожої бронетехніки на понад мільярд доларів. За "рік Малюка" СБУ утилізувала 556 танків;
  • квитки на концерт Кобзона отримали Ілля Ківа, Владлен Татарський та інші колаборанти: СБУ ліквідувала десятки воєнних злочинців;
  • СБУ викрила 47 агентурних мереж Росії, а московська церква більше не почуває себе вільно в Україні;
  • через свої схеми за ґратами опинився Ігор Коломойський, а нардепи Олександр Дубінський, Нестор Шуфрич та Олександр Пономарьов також чекають вироків у тюрмі.

Можна бути впевненим, що на цьому операції не закінчаться – як то кажуть "далі буде".

Призначення Малюка

  • Нагадаємо, що 7 лютого 2023 року Василь Малюкотримав рекордну кількість голосів "за" призначення на посаду голови СБУ у Верховній Раді – 324.
  • На той час Малюквиконував обов'язки очільника СБУ вже як пів року– тобто з липня 2022 року, коли було відсторонено від роботи Івана Баканова. До того, він обіймав посаду першого заступника голови відомства.
  • Варто зазначити, що експерт Олексій Голобуцький переконаний, що новий очільник СБУ перетворює відомство на український Моссад.Крім того, він робить усе для того, щоб очистити його від російських агентів.
Теги по теме
Новости Украины СБУ
Источник материала
Поделиться сюжетом