12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Журналіст, тренер та колектор: де працювали українські артисти до своєї популярності
Журналіст, тренер та колектор: де працювали українські артисти до своєї популярності

Журналіст, тренер та колектор: де працювали українські артисти до своєї популярності

Переважна більшість зірок українського шоу-бізнесу до того, як стати знаменитостями, працювали на звичайних роботах і не займалися творчістю. Більшість із них заробляла небагато і тому доводилося важко працювати, щоб забезпечити себе. Українські співаки пройшли чимало випробувань на шляху до слави та популярності.

Зараз зірки, а в минулому адміністратори, вантажники, тренери та навіть колектори. УНІАН розповідає про те, ким були українські артисти раніше, коли ще не досягли успіху в музиці.

Юлія Саніна – журналіст

Зараз відома українська співачка та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна має тисячі фанів. Її вокал та творчість щоразу дивують шанувальників, а на концерти приходять сотні людей. Однак так було не завжди. До музичної кар'єри зірка працювала журналістом. Її шлях в цьому напрямку почався ще в університеті. Саніна навіть брала інтерв'ю в рокера, який згодом став її чоловіком.

Потап – тренер з плавання

Український репер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, з дитинства займався плаванням та водним поло. За свої досягнення він навіть отримав звання майстра спорту. Після закінчення університету, аби забезпечити життя, виконавець почав тренувати людей у басейні, але вже тоді паралельно писав пісні. Потап розповів, що в минулому був чемпіоном України у команді "Динамо Київ" по водному поло.

Monatik – адміністратор у студії

Все життя Дмитра Монатіка було пов'язане з творчістю, навіть коли він працював адміністратором. Його мрією було потрапити в балет, саме тому співак влаштувався до танцювальної студії, але на посаду адміністратора. Як відомо, Монатік з дитинства займався брейк-дансом, а потім його кар'єра пішла вгору і він почав танцювати в колективі Наталії Могилевської.

alyona alyona – колектор

Зараз alyona alyona успішна та відома реперка, але до музики вона займалася колекторством. Співачка дзвонила родичам та друзям боржників і мотивувала їх повернути кошти. Зазвичай артистка, коли дзвонила людям, представлялася несправжнім іменем. Артистка не радо згадує про такий досвід і тепер відмовляється рекламувати послуги кредитування.

Сергій Бабкін – різноробочий

Співак Сергій Бабкін працював у багатьох професіях. Зокрема до того, як стати відомим, він був вантажником, прибиральником складських приміщень, фасувальником макаронів на заводі та продавцем хлібобулочних виробів біля метро у Харкові. Водночас співак поєднував усе це з творчістю та вже тоді писав свої перші композиції.

Нагадаємо, Потап оскандалився виступом у клубі, куди приїжджають путіністи.

Також ми писали про те, що Юлія Саніна довела до мурах проникливим виконанням культового хіта 1960-х "Коханий".

Теги по теме
певица
Источник материала
Поделиться сюжетом