19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Корисний салат із буряка для великоднього столу: готується без майонезу
Корисний салат із буряка для великоднього столу: готується без майонезу

Корисний салат із буряка для великоднього столу: готується без майонезу

Буряк – ідеальний овоч для приготування салатів, закусок, соусів та перших страв. Ще його можна маринувати, додавати у соуси.

Кулінар поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та бюджетного салату з буряків із сиром, фісташками та медом.

Інгредієнти:

  • Буряк – 2 шт.
  • Мікс салату
  • Гірчиця зерниста – 1/2 ч. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Сік лайма – 1 ч. л. 
  • Соєвий соус – 1 ч. л.
  • Чорний перець
  • Горгондзола – 50 г
  • Фісташки – 10 г
  • Цибуля порей – 5-10 г

Спосіб приготування:

1. Буряк запікайте в духовці при 180С від 40 хвилин до 2-х годин залежно від розміру, зубочисткою перевіряємо на м'якість.

2. Соус: змішайте соєвий соус, оливкову олію, мед, гірчицю, сік лимона.

3. Буряк поріжте, перекладіть на блюдо, зверху зелень, цибулю, сир і полийте соусом.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Буряк по-корейськи
  • Салат з буряка з часником та маринованими огірками
  • Салат з буряка з чорносливом та яблуками
Источник материала
Поделиться сюжетом