19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дмитро Гордон запустив «не тренінг» зі збагачення та успіху. Серед наставників — Полякова, принцеса «АТБ» та скандальний забудовник
Дмитро Гордон запустив «не тренінг» зі збагачення та успіху. Серед наставників — Полякова, принцеса «АТБ» та скандальний забудовник

Дмитро Гордон запустив «не тренінг» зі збагачення та успіху. Серед наставників — Полякова, принцеса «АТБ» та скандальний забудовник

Медіатреш
Новини
Дмитро Гордон запустив «не тренінг» зі збагачення та успіху. Серед наставників — Полякова, принцеса «АТБ» та скандальний забудовник
Новини
Медіатреш

Дмитро Гордон запустив «не тренінг» зі збагачення та успіху. Серед наставників — Полякова, принцеса «АТБ» та скандальний забудовник

У програмі наставництва — доступ до книги контактів Гордона. А ще зустрічі з ним (ні, не на пиво) та його друзями, серед яких співачка Оля Полякова, дитячий лікар-телеведучий Євген Комаровський та різні одіозні особи.
Марина Крижня
1 Трав 2024
0
197

Про цей карколомний курс я дізналася з його стриму з Василем Головановим (ні, я їх не дивлюся для загального розвитку чи деградації — просто проклацую). Після 6-ї хвилини стриму, коли ведучі обговорювали тему «Прохання США не бити по НПЗ довели Зеленського до сказу» вривається реклама з Гордоном.

Він раптом каже: «Дуже часте питання до мене: як я став успішним та багатим». А й справді, я аж задумалась. Цікаво, чи це не Василь Голованов дуже часто в нього запитував?

Гордон продовжує: «Просто я прожив таке життя і здобув такий досвід, який привів мене до того, що я зараз маю, і я дуже вдячний за це. Я впевнений, що кожен, хто прожив би, як я, і зробив власні правильні висновки, міг би стати таким успішним, як я. Але щоб отримати досвід Дмитра Гордона, вам не обов'язково повністю проживати моє життя». Хух, видихаємо. Тішить те, що необов'язково ставати Дмитром Гордоном.

Вибачте, більше не перебиватиму Дмитра Ілліча. Далі він анонсує курс:

«Я запускаю особисте наставництво "Ближнє коло". Це не тренінг і не навчання. Це відкриття багатьох дверей, які вам здаються зачиненими. Кількість місць обмежена, а учасників я буду обирати особисто через анкету. Це мій практичний досвід та досвід моїх друзів, який ви зможете реалізувати у власному житті та бізнесі. Серед моїх друзів та експертів — неймовірні люди, які багато досягли в своєму житті. Щоб заповнити анкету та дізнатися більше про програму, переходьте за посиланням».

І що ви думаєте? Не збрехав! Під відео лишив посилання на «Ближнє коло». Я була дуже заінтригована і хотіла дізнатися, що ж там за друзі в Гордона, які розповідатимуть про успішний успіх. На секунду припустила, може, він запросив найкращих українських чаклунів та відьом (які наслали вроки на Путіна, Соловйова та інших пропагандистів), чи Соню Морозюк, щоб та розповіла про сквірт.

Ніт. Він запросив «видатних людей з неймовірним досвідом». Серед його друзів та експертів — лікар, блогер і телеведучий Євген Комаровський (який запитував: «Що головне в Україні? Українці чи "квадратні метри"? Давайте визначимося»; захищає російську мову, бо йому так зручно говорити, і він її не асоціює з Путіним).

Казахстанський мільярдер, підприємець, інвестор Маргулан Сейсембаєв. Це він дружині Гордона Алєсі Бацман розповідав, що вважає, нібито Україні для більшої ефективності потрібно стати парламентською республікою та федерацією. А ще у 2010 році був у центрі корупційного скандалу, і його розшукував Інтерпол. Сейсембаєв був акціонером АТ «Альянс Банк», і після того, як держава викупила контрольні пакети акцій, почалась неприємна банківська історія. Його обвинувачували в розкраданні коштів і створенні злочинної групи, бізнесмен це заперечував і сам прийшов в Інтерпол.

Ще навчатиме успіху провідний забудовник, власник української девелоперської компанії KAN Developmen Ігор Ніконов. Можна було ще дописати, що це «заслужений будівельник України», за версією президента-втікача Віктора Януковича.

Це саме той Ігор Ніконов, який пов'язаний зі скандалами навколо забудов. У 2005-му побудував ЖК «Diamond Hill» на Печерську неподалік Аскольдової могили, Меморіалу жертвам Голодомору 1932–1933 років. Чи ось із нещодавнього, за 2024 рік — як пише «Стопкор», «імовірно, планує забудовувати зелену зону під назвою Китаїв», де під час розкопок знаходять трипільську кераміку, і яка розташована поблизу Голосіївського парку. Про це зовсім недавно обурено писав історик та військовий Олександр Алфьоров та закликав підписати петицію проти будівництва. Вона швидко набрала потрібну кількість голосів.  

Ще у списку експертів і друзів Гордона — видатний кардіохірург, заслужений лікар України, директор Національного інституту серця Борис Тодуров. Це той, у якого в 2017 році був конфлікт з в. о. міністра охорони здоров'я України Уляною Супрун (він звинуватив її в невиконанні програми закупівель для лікування серцево-судинних захворювань та обізвав команду «пінгвінами»). А ще в інтернеті можна знайти фотографії, датовані березнем 2014 року, тобто після анексії Криму, де Тодуров тисне руку самопроголошеному голові Криму Сергію Аксьонову.

Хороша компанія збирається. А для гендерного балансу покликали двох жінок — членкиню Наглядової ради «АТБ», співзасновницю благодійного фонду BGV Charity Fund, меценатку Анну Буткевич. Хоча, як вказано у неї на сторінці в інстаграмі, вона — принцеса «АТБ»-маркету (донька співвласника АТБ Геннадія Буткевича), а ще акторка, музикантка, майстерка спорту і ведуча. Може, розкаже, як бути експерткою з усіх питань одночасно.

Ну і на завершення. Ще однією експерткою стала співачка, блогерка і телеведуча Оля Полякова — вона не потребує особливого представлення, ви й самі її чудово знаєте. У регаліях забули тільки дописати, що вона королева ночі та кулінарії. Адже скоро Оля планує запускати проєкт «Польова кухня», де їздитиме на військові позиції та готуватиме разом з бійцями. Цікаво, як вона поєднуватиме ці поїздки з роботою в команді Дмитра Гордона.

Отож якщо хтось таки ризикне й запишеться до Дмитра Гордона на його авторський курс «Ближнє коло», на вас чекає «особистий розбір від Дмитра Гордона». Пишуть: «Ми визначимо точки фокусу та поставимо конкретні цілі на квартал та на рік». До речі, є два тарифи (дві програми) — «Масштаб» і «Масштаб Плюс», а ціна не вказана — треба лишити номер телефону, щоб вам її повідомили.

Що ще отримає той/та сміливець/сміливиця, що піде на навчання? Зустрічі з Гордоном, роботу з професійним коучем та психологом, мастермайнд групи з учасниками програми, куратора процесу, загальний чат з учасниками програми і — моє улюблене, ви не повірите — доступ до книги контактів Дмитра Гордона («якщо Дмитро вважатиме за потрібне з кимось вас познайомити»). Невже пан Дмитро поділиться номером Валерія Леонтьєва, у якого «мощнєйшая харизма»?

А втім, у курсі хоч немає диво-розмальовок для відкриття грошового каналу і оздоровлення, на кшталт тих, які створили Дмитро Карпачов та компанія Strateg. Словом, шикарний курс для тих, хто не знає, куди подіти зайві гроші. Треба брати.

Фото: скриншоти з ютуб-каналу Гордона, сайту kolo.gordonacademia.com, «Економічна правда», «Гордон»


«Антоніна»
Марина Крижня
Дегустація сухпаїв, історії з війни та жарти. На ютуб-каналі «Армія TV» вийшло нове шоу «Бажаю смачного»
Теги
Оля Полякова
Алєся Бацман
Источник материала
Поделиться сюжетом